2777
2789
عنوان

رزق و روزی😭

412 بازدید | 18 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر خانما دعایی بلدید برای افزایش رزق و روزی من شوهرم خیلی تلاش میکنه برای کار کارشم تعمیر و نصب شوفاژ سرویس کار بوتانه ولی در آمد چندانی ندارع تلاش میکنه ولی باز همونجوریم دیگه افتادیم به دامن دعا اگه بلدید لطف کنین کمکون کنین 

چرا کار بهش نمیخوره؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز هاتو سرموقع بخون

سوره واقعه رو هرشب بخون،صلوات زیادبفرس

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
عزیزم روی گوگل مپ و نشان مغازه شو ثبت کن رایگانه توی نت اموزشش هست

اینم ایده خوبیه،،آگهی دیوارهم بزن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

این دعا رو بنویس رو کاغذ و بچسبون تو جاهای دید خونه اتون...

و همیشه هم بخونش هر وقت دیدیش...

من برا کارا وام آرایشگام خوندمش الان دیگ دارم کارامو راست و ریست میکنم...

ایشا ک مشکلتم حل بشه و رزق و روزی فرارون بیاد تو خونه زندگیت... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَى ابْنَتِهِ وَ عَلَى ابْنَیْهَا وَ أَسْأَلُکَ بِهِمْ أَنْ تُعِینَنِی عَلَى طَاعَتِکَ وَ رِضْوَانِکَ وَ أَنْ تُبَلِّغَنِی بِهِمْ أَفْضَلَ مَا بَلَّغْتَ أَحَداً مِنْ أَوْلِیَائِکَ إِنَّکَ جَوَادٌ کَرِیمٌ

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...