2777
2789
عنوان

تنفر

123 بازدید | 12 پست

راستش فقط دنبال جایی بودم که خودمو کمی سبک تر کنم ... خواهر من ۱۲ سالشه و خب ازمون تیزهوشان رو قبول نشد متاسفانه حالا به هر دلیلی .. مادر من ( اگه بشه بهش مادر گفت ) هرچی که می‌تونست رو به این بچه گفت .. و این بچه اینقدر گریه کرد که واقعو جونی بزاش نموند و تا اروم میشه دوباره اون زن میره یه چیزی بهش می گه و باز شروع می‌شه .. این زن واقعا عصبی و روانیه 

من مهدکودکی بودم .. کاملا و با جزییات یادمه این زن خواهرمو باردار بود .. رفت روی ایپن اشپزخونه و خودشو انداخت .. بهش گفتم ابنطوری بچه ات میمیره و اون گفت قصدمم همینه .. متاسفانه من یه چیزایی رو از این زن و مرد روانی یادمه که نتیجه اش عصبی بودن و افسرده بودنِ منه .. و اون مرد که فقط براش این مهمه یه تیکه پارچه روی سرت باشه و بعد دیگه همچی خوبه و هیچ مشکلی وجود نداره 

من ۲۰ سال تنفر رو از این زن و مرد توی قلبم دارم و هیچجوری نمیتونم ببخشمشون و الان هم دارن همون بلایی رو که سر من اوردن سر همین بچه میارن و من قلبم داره میترکه چون نمی‌تونم کاری کنم 

گفتنی ها زیاده .. خیلی زیاد 

ولی واقعا ازتون خواهش می‌کنم وقتی نمی‌تونید دو کلمه با بچه اتون حرف بزنید .. بغلش کنید ( کاری که این زن و مرد هیچوقتتتت انجام ندادن .. اونا حتی هیچ محبت کلامی هم نسبت به ما نداشتن ) بچه دار نشید .. بچه فقط به شیرینی و ناز بودن دوران نوزادی و بچگیش نیست .

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

حقیقتا کاش پدر مادر ها بفهمن چقد بچه ها به محبت کلامی و نوازش و بغل کردن اونا نیاز دارن ://

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حقیقتا کاش پدر مادر ها بفهمن چقد بچه ها به محبت کلامی و نوازش و بغل کردن اونا نیاز دارن ://

همین 

به قولِ دوست پسرم ما دیگه سنمون گذشته و به محبت اونا احتیاجی نداریم اما دلم به حال کوچیکترا میسوزه

اصلا این مدارس چی دارن آخه آدم قبولم شه هم بهتره نره من خودم نمونه که رفتم هم پشیمون شدم 

آخی بمیرم برا خواهرت  کاش مادرت میدید که توی اون مدرسه هیچ خبری نیس و خیلی تفاوت خاصی نمیکنه ج ...

کلا داره مقایسه می‌کنه .. می‌گه فلانی قبول شده وتو نشدی .. ابروی منو بردی و ..

اصلا حتی بحثش این نیست که تیزهوشان نرفتی 😂💔

همین  به قولِ دوست پسرم ما دیگه سنمون گذشته و به محبت اونا احتیاجی نداریم اما دلم به حال کوچیک ...

دختری که از پدر و مادرش محبت نبینه با ی خوشگله و دوست دارم تو کوچه خیابون دلش میره .....ممکنه خیلی بلاها سرش بیاد

گدایی محبت خیلی بده 

کلا داره مقایسه می‌کنه .. می‌گه فلانی قبول شده وتو نشدی .. ابروی منو بردی و .. اصلا حتی بحثش این نی ...

تو حواست بهش باشه اون بیشتر الان نیاز به دلداری داره تا این حرفا 

تلاش برای چیزی که از دید همه محاله ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز