2777
2789

نرو

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه میگم شاید با همون اقدام های اول باردار نشدم ..

اگه شدی نرو اگه نشدی برو

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
اگه شدی نرو اگه نشدی برو

خب آخه قراردادازمن قبلش میپرسن که قصد بارداری دارم یانه..

واینکه چون مشکل دارم وتحت درمانیم نمیدونن چه کنم..معلوم نیست با چقدر اقدام بچه دارمیشیم

تو بد شرایطی افتادم اصلا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم..

خب آخه قراردادازمن قبلش میپرسن که قصد بارداری دارم یانه.. واینکه چون مشکل دارم وتحت درمانیم نمیدونن ...

نرو خوب😐

نرو خوب😐

عزیزم من خودم‌میدونم خیلی سئوالی که میپرسم به شرایط خودم بستگی داره..حالا شایدم درست نباشه اومدم اینجا پرسیدم ولی خب شما هم اگه حوصله نداری حداقل جواب ندید..مجبور که نیستین..

عزیزم من خودم‌میدونم خیلی سئوالی که میپرسم به شرایط خودم بستگی داره..حالا شایدم درست نباشه اومدم این ...

😐😒