70alna مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 7406 عنوان سینمایی خارجی 119 بازدید | 7 پست بچه ها سینمایی خارجی جدید قشنگ بگید 1402/05/14 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 فیلم نافرمانی روسی (تازه اومدهاشتباه من(اسپانیایی هس قسمت ۲و۳ هنوز نیومده ولی میاد از طریق پنجره من(اینم اسپانیایی هس و قسمت ۲ تازه اومده *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
70alna مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 7406 فیلم نافرمانی روسی (تازه اومده اشتباه من(اسپانیایی هس قسمت ۲و۳ هنوز نیومده ولی میاد از طریق ... سینمایی عزیزم میگی لطفا
شنل76 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1328 من این اواخر جعل مرگ رو دیدم خوشم اومد اسمش به انگلیسی یادم نیست چی بود
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 سینمایی عزیزم میگی لطفا اینا همشون سینمایی هستنسریال نیستن کهفووووقش ۳ قسمت دارن البته نافرمانی که تااازه اومده culpamia یا همون اشتباه من 1 قسمتش اومده ولیچون زیاد طرفدار دلشته ۲ و ۳ هم میاد از طریق پنجره من هم ک ۲ قسمت بیشتر نیس *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺