maniya_xanom مدیر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 489 عنوان کورد ها | مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 59 پست نظرتون در مورد کورد ها💖 1402/05/14 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alonebano عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4008 چرا جواب بدی اینا میخان دعوا بشه ما ایرانی هستین با یک زبان رسمی و گویش های محلی زیبا قومیت برتر ندا ... اخه نبودی ببینی چیا میگفت ینی اگ کوردم نبودی دلت به درد میومد اشغال عوضی انگار با کوردا پدر کشتگی داشت اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
maniya_xanom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 489 الآن شما احترام گذاشتی ؟ برای بعضی از عناصر احترام مفهومی نداره
شوهر_نی_نی_یار_پنج عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1313 اخه نبودی ببینی چیا میگفت ینی اگ کوردم نبودی دلت به درد میومد اشغال عوضی انگار با کوردا پدر کشتگی دا ... نی نی یار تگ میکردی خدمتشو میرسید😁
alonebano عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4008 نی نی یار تگ میکردی خدمتشو میرسید😁 خیلی دیر رسید 😏 هممنونو تعلیق کرد اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
maniya_xanom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 489 چرا جواب بدی اینا میخان دعوا بشه ما ایرانی هستین با یک زبان رسمی و گویش های محلی زیبا قومیت برتر ندا ... ممنون گلم با این طرز فکر بعضی ها انگار پدر کشتگی دارن💖🌹
hamsarram_eshgham عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7209 خیلی دیر رسید 😏 هممنونو تعلیق کرد کسی هست با کرد های عراق هم ارتباط داشته باشه ؟ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
شوهر_نی_نی_یار_پنج عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1313 خیلی دیر رسید 😏 هممنونو تعلیق کرد توهین دو طرفه باید بشه از توهین بدم میاد
maniya_xanom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 489 کسی هست با کرد های عراق هم ارتباط داشته باشه ؟ من دارم بعضی هاشون خیلیییی خوبن بعضیا ن اما من زن عموم عراقیه خیلییی خوبه گله گل💖🌹
شوهر_نی_نی_یار_پنج عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1313 ممنون گلم با این طرز فکر بعضی ها انگار پدر کشتگی دارن💖🌹 میخان بگن ما برتریم بدتری در کار نیس فکر تفرقه رو از سرشون بندازن بیرون تو خواب ببینن اینو
hamsarram_eshgham عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7209 من دارم بعضی هاشون خیلیییی خوبن بعضیا ن اما من زن عموم عراقیه خیلییی خوبه گله گل💖🌹 شما هم مثل ما هستین ما هم از آذربایجان ایران هستیم اون طرف مون کشور آذربایجان هستش سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3104 بژی سوران بژی مهاباد و اطراف.بژی ایلام.بژی کرماشان .بژی کورمانج ،بژی کورد عراق ،بژی کورد سوریه؛بژژژژی کورد ایران و دنیا برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ههههههههههیییییییی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2827 خوشبختم همچنین دخترقشنگم خداروشکرتورودارم ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
maniya_xanom مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 489 بژی سوران بژی مهاباد و اطراف.بژی ایلام.بژی کرماشان .بژی کورمانج ،بژی کورد عراق ،بژی کورد سوریه؛بژژژژ ... هر بژی💖
هوای۰بارانی عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3147 ههههههه ما به همه قومیت ها احترام میگذاریم و این نظر شماست و فکر کنم باید روی تایپک مینوشتم ورود ... @نی_نی_یار_شب من فقط نظرمو گفتمایشون الان احترام گذاشتن بهم؟من هیچی نمیگما خودتون بگین گفتن حیوان به کسی درسته؟🙂 اگ من بودم درجا تعلیقم میکردین تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 ههههههه ما به همه قومیت ها احترام میگذاریم و این نظر شماست و فکر کنم باید روی تایپک مینوشتم ورود ... استارتر لطفا با حفظ احترام متقابل بحث کنیددر غیر این صورت تعلیق میشیددر ضمن تاپیک قومیتی ممنوعه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar