2777
2789
عنوان

خیانت مردا

225 بازدید | 15 پست

بچه ها به نظرتون این داستان های خیانت می نی سایت واقعیه؟

واقعا حالم بد شد دیگه نمیخام بیام اینجا

به شوهرم حساس شدم

یعنی همه مردا اینقدر ذات کثیفی دارند؟

من خودم اوایل ازدواجمون شوهرمو با یک سیم کا ت دیگه امتحان کردم به اسم دوست دانشگاهیم  داشت پا میداد یعنی اصلا باورم نمیشد  فکرشم نمیکردم ی لحظه شوک بهم دست داده بود 

الان ۴سالی میگذره ولی هنوز دلم باهاش صاف نشد و اصلا  دیگه اعتماد ندارم  ولی خداروشکر از اون به بعد اون همه عشقی که بهش داشتم خنثی شد چون خیلی از دوست داشتن و وابستگی اذیت میشدم 

شما ها شوهراتون چیجوریه؟

مردا قابلیت اینو دارن که تو یه لحظه عین آفتاب پرست رنگ عوض کنن

خودت دیگه تا تهشو بخون 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا اگه جلوشونو نگیری همه پا میدن همممممه ها من چن بار مچ شوهرمو گرفتم که شماره داده بود اونا پیام ...

نه تو رو خدا کات نمیکرد ادامه میداد 😐

این قدر پرو اند که خدا میدونه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چیزی ازش ندیدم ولی خب اطرافمم کم خیانت ندیدم یکیشون همسایمونه سالهاصیغه ی مردمتاهله ک زن بیچاره مردت ...

اخ گفتی

همین موردو منم میشناسم دوستم بود،افتاده تو زندگی یارو دو بارم لو رفتن باز از یارو جدا نمیشه ییارم از یارو باردار شد یارو گف باید بندازی

این دوس داشت نگهداره یارو بیاد بگیرتش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
نه تو رو خدا کات نمیکرد ادامه میداد 😐 این قدر پرو اند که خدا میدونه 

جالب اینجاس که وقتی میگفتم شمارتو از کجا آوردن میگفت نمیدونم🤣یبارم شماره یه زن تو داشبوردش دیدم میگفت نوشتم برداشتم که ببینم کیه زنگ میزنه

ببین قدرت تخیلش چقدره که منو خر فرض کرده

این روش دیگه قدیمی شده دوست من با دوست دیگه مون خواست شوهرش و امتحان کنه الان با یه بچه زندگی دارن با هم زندگی میکنن با همون دوست سابق البته،امتحان نکنید مردا ذاتن تنوع طلبن

اخ گفتی همین موردو منم میشناسم دوستم بود،افتاده تو زندگی یارو دو بارم او رفتن باز از یارو جدا نمیشه ...

هیییی خواهر خدالعنتشون کنه منم حالم ازشون بهم میخوره کلی خونه وطلاوپول ازمردکنده مرتیکه فقط میادبهش سرمیزنه کارشومیکنه می‌ره نمی‌دونم کی تاوان میدن این خونه خراب کنای عوضی 

Dunyada olumden baskasi yalan
جالب اینجاس که وقتی میگفتم شمارتو از کجا آوردن میگفت نمیدونم🤣یبارم شماره یه زن تو داشبوردش دیدم میگ ...

ببین ما چی کار کردیم که دیگران دور از جونت راحت فکر میکنن ما خریم!

هیییی خواهر خدالعنتشون کنه منم حالم ازشون بهم میخوره کلی خونه وطلاوپول ازمردکنده مرتیکه فقط میادبهش ...

باز چیزی کنده

اینی ک من میگم حدود ۱۰ ساله با یاروعه نهایت براس دوتا سیب زمینی پیاز و برنج خریده باشه

با اینکه تازه پول داده دماغشو عمل کرده

زنه خودش سرکار میره نمیدونم کرمش چیه باید با مرده زندار بخوابه

یبار یارو اومده باهاش تموم کنه این لباساشو در اورده مرده رو نگه داشته

لجن برداشته دنیارو

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ببین ما چی کار کردیم که دیگران دور از جونت راحت فکر میکنن ما خریم!

از بس اعتماد بیییییی جا کردیم

از بس فک کردیم اونام مث خودمونن

من اوایل یه مرد خوشتیپ میدیم عذاب وجدان میگرفتم نگا کنم

الان دیدم اون این کارا کرده دیگه منم راحتم نگا میکنم عذاب وجدانم نمیگیرم