2777
2789
عنوان

با پسری..

73 بازدید | 9 پست

با پسری که تتو داشته باشه مشکل دارین؟

من خودم عاشق تتو هستم اما خب مثلا اگه ی روز بخوام با پسری ازدواج کنم که تتو داشته باشه اونوقت خانوادم چشم دیدنم ندارن با اینکه مذهبی نیستم اما زیاد با پسری که تتو داشته باشه جور نیستن

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

۳ تا تتو بزرگ داره و هیچ مشکلیم ندارم 

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ تا تتو بزرگ داره و هیچ مشکلیم ندارم 

این پسره که من دوسش دارم  همه جاش تتو داره رو سینش رو شکمش رو پاهاش و دستاش و گردنش

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

نظر خودت مهمه ولی من خوشم نمیاد احساس مرد بودن کنارش ندارم

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

اتفاقا بنظرم جذابه😁😄

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
اتفاقا بنظرم جذابه😁😄

منم احساس میکنم خیلی جذابن

پسره کلی تتو داره پیرسینگ هم داره

2827
2791
2779
2792