2777
2789

من قیافم معمولیه توایینه گاهی احساس خیلی خوشگلی میکنم گاهی واقعا حس میکنم زشتم. ولی انگار بنظر بعضیا واقعا زشتم. بچه بودم که هیچوقت یادم نمیاد کسی بم گفته باشه خوشگل. کلا شاید تا حالا جمعا ۱۰ نفر از قیافم تعریف کرده ان. ولی دخترای دیگه خیلی زیاد تحسین میشن. فک کنم زشتم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیاد حتی وقتی خودم نبودم اون جا بعدا از بقیه شنیدم

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
تو ایران فقط بور میپرستن دیگ نمیدونن خود اروپایی ها که بور هستن از نظرشون مو مشکی ها جذاب ترن

واقعا؟ منم نمیدونستم. بابا اروپاییاام که بلوند نباشی تحویل نمیگیرن و سرد و نژادپرستن و اینا

چهرم عضو خیره کننده ای نداره و معمولیه 

خیلی معمولی

خداروشکر 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

همینجا عکس یه دختر گذاشته بودن به خدا حقیقتا ذره ای خوشگل نبود فقط بور بود و سفید وگرنه دماغ و دهن به شدت نا متناسب چشمای ریز...همه میگفتن وااای چه خوشگله وااای قشنگه...اصلا مرزهای تعریف زیبایی رو جا به جا کردیم ما ایرانی هاا😑😑

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
نه ما یه دوست روس داریم  میگفت تو اروپا دخترای مو مشکی خیلی براشون جذابن چه زن چه مرد

تو کل دنیا مو مشکی و چشم مشکی و پوست گندمی معیار زیباییه تو ایران فقط بور و سفید باشه کافیه برا اینکه بگن خیلی خوشگله

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

والا منم وضعم مثل توعه 

ولی جالبه نطر یسری ها اینه خوشگلم 

نظر یسری ها اینه عین میمون هام 

یکی میگه چقدر ظریف و نازی 

یکی میگه رنگ و رو رفته ای 

خودم ولی حس میکنم یکم به پوستم برسم اوکیم 

دختر اعتماد به نفست رو ببر بالا 

باور کن آنقدر که میگن قیافه توی زندگی مهم نیست 

همه چیز سلیقه آیه اونی که تو میگی خوشکل از نظر یه نقر دیگه زشته 

فقط به خودت برس که حس خوب به خودت داشته باشی

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
ظاهر مهم نی  چون خودت پرسیدی میگم همه ی فامیل بلااستثنا ازم تعریف میکردن دوسم داشتن الان من از ...

واقعا تاثیری توی زندگی یا سرنوشتمون نمیداره 

خودم دیدم چیزایی که تو زندگی خیلی مهمن عزت نفس اعتماد به نفس و آرامشه 

با اینا همه چی میتونی بدست بیاری

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤