2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ت دوره اشنایی درمورد همه چی حرف بزن اصلا عجله نکن و عاشقانشم نکن اول ب ی درک متقابل از هم برسین بعدش خونواده هارو کم کم آشنا کنین ۳هفتس خواستگاری خودم بهم خورد فکر میکردم همونی بود ک میشناختم ولی نبود

خیلی ت دوره اشنایی درمورد همه چی حرف بزن اصلا عجله نکن و عاشقانشم نکن اول ب ی درک متقابل از هم برسین ...

ممنون، انشالله که خیریت درش بوده خواهر، چند وقت بود آشنا شده بودید، چقدر طول کشید که گفتی اوکی بیان خواستگاری؟

ممنون، انشالله که خیریت درش بوده خواهر، چند وقت بود آشنا شده بودید، چقدر طول کشید که گفتی اوکی بیان ...

۵ماه بود ت این مدت خیلی بهم وابسته شده بودیم  درواقع من وابسته شده بودم گویا دوسش داشتم ولی سر مهریه بهم خورد با اینک مهریه پایین بود لجو لج بازی دعوا شد اونم کلا قیدمو زد انگار اونی نبود ک میگفت عاشقمه حتی انگشترم انتخاب کرده بودیم اونم فرداش پس گرفتن فکرکن چقد دردناک ،درمورد همه چی حرف بزن دونه دونه مسائل من چون برام مهم نبود فکرمیکردم اونم اینجوریه درحالیک نبود

۵ماه بود ت این مدت خیلی بهم وابسته شده بودیم  درواقع من وابسته شده بودم گویا دوسش داشتم ولی سر ...

خیلی وحشتناک بود کارش چون کسی واقعا اگه عاشق کسی باشه پول براش ارزش نداره وعشقش مطمینه، این مشخص بود خیلی پول براش ارزش داره و آدم صادقی نبود عشقش دروغ بود تا اوضاع به نفعش نبود جا زد