2777
2789
من انجام دادم سه و نیم شد خیلی راضیم البته من یک طرفم بخیه خورد یه چهر روز یکم درد داشتم ولی ارزش دا ...

جای بخیه هست ؟ کی انجام دادی ؟ با لیزر ؟ چقد درد داشت 

کامل بگو من ۱۹ سالمه واسه من یکیش خیلی خیلی بد فرم و تیره شده ، پول ویزیتشو پرسیدم‌گفت ۱۵۰ ، بنظرت بیشتر نمیشه پول جراحیش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نهایت چهار تومن من بکم بی حس نمیشدم موقع انجام سلیطه بازی دراوردم درد داشتم ولی الان خیلی راضیم حتما انجام بده اگر ازدواج نکردی یکم سخت چون من مدام دامن پوشیده بودم ببخشیدا هر دستشویی که میرفتم با شامپوبچه خودم میشستم بخاری برقی داشتیم زمستون بود پام باز میزاشتم تا کامل خشک بشه رسیدگی کردم ولی الان اصلا جای بخیه نیست عالی شده لیزری انجام میشه 

نه نهایت چهار تومن من بکم بی حس نمیشدم موقع انجام سلیطه بازی دراوردم درد داشتم ولی الان خیلی راضیم ح ...

اخه من میرم سرکار اگه نقاهتش زیاد باشه نمیتونم انجام بدم فوقش بتونم دو روز مرخصی بگیرم

نه نهایت چهار تومن من بکم بی حس نمیشدم موقع انجام سلیطه بازی دراوردم درد داشتم ولی الان خیلی راضیم ح ...

چقدر طول کشید عملت؟ با لیزر دیگه جای بهیه و خونریزی نداره؟ بیهوش نمیکنن؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چقدر طول کشید عملت؟ با لیزر دیگه جای بهیه و خونریزی نداره؟ بیهوش نمیکنن؟

نه بی حسی میزنه کلا نیم ساعت نهایت یک هفته ای هم کاملا خوب میشی ولی جای خوب برو یه موقع حست دست کاری نکنه