2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشتریش کم میشه خب...تو ک تقصیری نداری ...بعدا خودش میفهمه

برو بابا عزیزم بذار از دهن مشتری بفهمن بهتره تا اینکه من خواهر شوهر یا دوست صمیمی بگم که بد بگن آره فلانی از حسادش میگه خب گلم چه حسادتی  دوست دارم که بهت میگم ولی اصولا ادمها فکر میکنن گفتن یه حرف دوستانه از سر حسادته 

والله اگه بگی بهشون سریع بهشون بر میخوره ولش کن من خودم بدون اینکه دوره ببینم دارم کیک درست میکنم خا ...

خاله منم دوره ندیده مثل شما خودش علاقه داره درست میکنه بخدا اینقدر عالی میشه و خوشمزه حتی خامه کشی هم میکنه عالی میشه بد این دوره دیده اینجوری

نمیدونم چرا کیک هاش سفت میشه بد نمیده اصلا ولی سفته حالت اسفنج طور نداره

خاله منم دوره ندیده مثل شما خودش علاقه داره درست میکنه بخدا اینقدر عالی میشه و خوشمزه حتی خامه کشی ه ...

ایشون اول اینکه اگه کیک اسفنجی رو در آوردن باید یک شب داخل سلفون بذارن تا نرم بمونه بعدش خامه کشی کردن حتما باید روش شیر بریزن تا نرم بشه و خامه روش بچسبه من همیشه با کیک شکلاتی درست میکنم نگم برات که چقدر خوشمزه میشه فیلینگشم از شکلات سفید و کاکائو و گردو وفندق استفاده میکنم اگه شد موز ریز ریز شده 

ایشون اول اینکه اگه کیک اسفنجی رو در آوردن باید یک شب داخل سلفون بذارن تا نرم بمونه بعدش خامه کشی کر ...

همینکارو میکنه ولی کیک تو پلاستیک تو فریزر میزاره بد شیر در حد وند قاشق میریزه