2777
2789
عنوان

کیک

174 بازدید | 25 پست

اقا من دوستم کیک میپزه تو خونه (دوره دیده)

بد واسه مناسبتا ما از بیرون کیک میگیریم  دوستم اصلا خوب کیک درست نمیکنه اینقدر اسنفج کیک سفت میشه خامه اش شیرینه دل ادمو میزنه

چیکار کنم ناراحت نشه ک چرا ما ازش کیک نمیگیریم؟؟

بگید یهویی شده مجبور شدین اماده بخرین

ولی یه جوری عیب کارشو بهش بگید ک اصلاح کنه و بهتر بشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگید یهویی شده مجبور شدین اماده بخرین ولی یه جوری عیب کارشو بهش بگید ک اصلاح کنه و بهتر بشه

چندبار اینو گفتم همش گفتم داداشم یهویی از بیرون گرفته

بد ادم انتقاذ پذیری نیست

بهش بگو اونم کارشو کیفیت بده اتفاقا بگی بهتره خوبی میکنی درحقش

والله اگه بگی بهشون سریع بهشون بر میخوره ولش کن من خودم بدون اینکه دوره ببینم دارم کیک درست میکنم خانم داداشم هم که داده ۴ تومن به کلاس و دوره یعنی کیکهاش همیشه بوی گند زهم تخم مرغ میده یکبار بهش گفتم زست بزن تا بوی زهم بره سریع ناراحت شد که تو حسادت میکنی 😑😑😑هر موقع کیک درست میکنی میاره پایینم مامانم اسرار که ببرید خونه منم هم میارم یه راست سطل آشغال اصلا از مزه بدش خورده نمیشه 

عزیزم یه جمله بگو من همسرم خودشون میخرن بدون اینکه با من در جریان بذارن بعدشم مگه قراره هر کس کیک پز ...

مجردم🥲

همیشه گفتم داداشم میگیره یهویی پیش میاد ولی خس میکنم ضایعه اس