2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره اینجوری میگن کسایی ال دی میخورن نمیتونن کراتین کنن

ولی من واقعا ربطش رو متوجه نمیشم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نمی‌دونم منم 

من که ال دی میخورم قراره دو هفته دیگه هم برم کراتین🤷‍♀️

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

به کراتین کارت بگو ببین چی میگه بهت 

میگم ولی اگه مشکلی هم داشته باشه به خاطر پول خودشون نمیگن

میگم ولی اگه مشکلی هم داشته باشه به خاطر پول خودشون نمیگن

میگن چون ممکنه برگشت بخوره برای خودشون خوب نیست حالا توی نت خوندم نوشته بود از نوع خارجیش مصرف بشه ال دی بهتره 

میگن چون ممکنه برگشت بخوره برای خودشون خوب نیست حالا توی نت خوندم نوشته بود از نوع خارجیش مصرف بشه ا ...

ممنون عزیزم شما تا حالا کراتین کردین؟

نه قرارع انجام بدم 

انشاالله که خوب میشه عزیزم