2777
2789

بچه‌ها من چند وقت پیش یه خطایی کردم که الان مثل سگ پشیمونم تو را خدا نپرسید که چکار کردم که اصلاً نمیتونم بگم 😭😭😭😭

فقط از همه شما دوستان عزیز خواهش میکنم لطفاً دعام کنید و یه صلوات بفرستید ممنون میشم تا این مشکل کوچک به  مشکل بزرگ نشه

فقط دعام کنید 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا منم درد دل کنم.

مدتها باهاش همکار بودم، عاشقش شدم ، به نظر اونم از من خوشش می اپمد، یه روز بعد از این همه مدت سر حرف باز شد و گفت از من خوشش میاد، منم که منتظر این حرف بودم، حرفمو گفتم، آدم خوبیه و سو استفاده گر نیست. اما اون معمولی منو دوست داشت، من واقعی و همیشگی.

بهش فهموندم با تمام احترامی که براش قائلم دوست معمولی یا حتی غیر معمولی نمیشم، فقط ازدواج.

اما اون در جواب هیچی نگفت.

بعد از مدتی اومد و عادی رفتار کرد، انگار نه انگار اون همه احساسمونو رو‌ گفتیم.

من در واقع کات کردم انگار . از آخرین پیام و ابراز احساسم، حرفی نزدم و به نظرم این آشنایی تموم شده

اما اون بعد از مدتی انگار اتفاقی نیفتاده ، رفتار کرد.

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد