2777
2789
عنوان

کیا سابقه ورم غدد لنفاوی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همین بیماری رو گرفتم حدود نه سال پیش از اون موقع تو گردنم و زیربغلام قابل لمس موندن ، برای ...

اره عزیزمم همچنان همشونو دارم موقع سرماخوردگی دردناک میشن

خدا لعنت کنه اپشتین بارو کل سیستم ادمو میریزه بهم هیچوقتم از بدن خارج نمیشه

اره عزیزمم همچنان همشونو دارم موقع سرماخوردگی دردناک میشن خدا لعنت کنه اپشتین بارو کل سیستم ادمو می ...

منم از وقتی این ویروس کوفتیو گرفتم غدد لنفاویم تحریک شد مال منم تعدادشون زیاده و خب همیشه استرسشون رو دارم

منم از وقتی این ویروس کوفتیو گرفتم غدد لنفاویم تحریک شد مال منم تعدادشون زیاده و خب همیشه استرسشون ر ...

متاسفانه این ویروس هیچوقت از بدنمون خارج نمیشه،من ۹ ماه پیش گرفتم ولی همچناننننن اثارش هست و به مراتب بدنم ضعیف تر میشه

عزیزم بد بوده؟

فکر و خیالش نابودم کرده یه سونوگرافی داشتم میرفتم پیشش استاد سیروس ارشدی رحمت خدا رفت دیگه الان ۵ ۶ ماه هست نرفتم چک اپ هر دقیقه به یه نقطه از بدنم گیر میدم که یه مسئله ای هس مثلا دلم و پام چند روزه درد گرفت همش میگفتم نکنه چه مشکلی دارم فلان بیسان ولی هر یک ماه یه آزمایش خون خیلی خلی خیلی خیلی کامل میدم