2777
2789
عنوان

راه حل میگرن

187 بازدید | 9 پست

دخترم چند هفته بود سردرد داشت اما کم بود جلو سرش زیاد بشه چشم و گوشش تحت تاثیر قرار میده 

دکتر بردم گفت شبه میگرن هست اونم ب خاطر استرس درس هست 

بهش پرانول ده و قطره هایپران داد و برای درد نوافن

تقریبا ۴ روز داره هایپران میخوره دو روز اول درد خیلی زیاد کرد بعد بهتر شد 

پریروز بردم پشت گوش زالو انداختم دیروز خوب بود شب با دوستش رفت بیرون هات داگ خورد و هوا گرم بود امد خونه گفت یکم درد میکنه 

کسی راه حلی داره کلا درمان بشه اگر کسی هایپران خورده چقدر طول میکشه تاثیر بذاره ایا صد در صد هست 

امسال سال کنکورش هست 

خسته شدم از بس بلا سرش امده 

فعلا امضا ندارم

من پیر شدم پای میگرن... 

۷-۸ ساله دارمش

هر چیزی بگی خوردم

خوب نشد که نشد

دیگه بُریدم :) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مثه سردرای منه من رفتم داروخونه بهشون گفتم سردرد میگرنی دارم گفتن باید بری دکتر دکتر تشخیص بده ولی چون به شدت سردرد داشتم و روز جمعه هم بود گفتم یه چی بده فقط سرم آروم شه هر چی استامینوفن و ایبوپروفن ژلفون میخورم کلا یه ساعت آروم میکنه... نمی‌دونم یعنی یادم نیست گفت چه ویتامینی تو بدنت کمه که سردرد میشی بهم یه قرص ب کمپلکس داد و یه کپسول استامینوفن و ایبوپروفن با هم وقتی خوردم بعد دو دقیقه خوب شدم... واقعا عالی بود واسه من خداروشکر از اون روز هم اصلا سردرد نشدم 

مثلا چکار کردید  هایپران خوردید ؟

از داروهای خونگی بگیرید تا قرص های ضد افسردگی

همه رو خوردم با تجویز دکتر ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

تنها اثری هم از مصرف این ها برام مونده، کاهش شدید شدید حافظه م هست. 

💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
وای مثه سردرای منه من رفتم داروخونه بهشون گفتم سردرد میگرنی دارم گفتن باید بری دکتر دکتر تشخیص بده و ...

منیزیوم میگن کم هست 

دارم تحقیق میکنم‌چطور میتونم کمک کنم ب دخترم 

فعلا امضا ندارم