2777
2789
عنوان

به کسی که تیزهوشان قبول نشده...

410 بازدید | 14 پست

به کسی که تیزهوشان قبول نشده چطور دلداری بدم؟ 🥲

خودمم از ته دل ناراحت شدم باید دلداری هم بدم 🚶🏻‍♀️

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی از ارزش های تو کم نشده با تمام توان به راهت ادامه بده 

مشکل اینه که من خودم تیزهوشانم و دوستم بفهمه نتونسته بازم قبول شه خیلی داغون میشه 

هوف کاش اینطور نمیشدددد

بگو موفقیت تو مدارس تیزهوشان و نمونه نیستن، کنکورتو بچسب!

از زبان کسی که خودش تیزهوشان میخونه واسه طرف خیلی دردناکه انگار بدترم نمک میپاشم رو زخمش

صمیمی ترین دوستمه خودشم 🚶🏻‍♀️

مشکل اینه که من خودم تیزهوشانم و دوستم بفهمه نتونسته بازم قبول شه خیلی داغون میشه  هوف کاش این ...

دوستت نباید به تو حسودی کنه حتما تلاشت انقدری بوده که الان تیزهوشان باشی 

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

همه که دکتر نمیشن همه مهندس نمیشن 

دوست منم کنکورش بهتر داد رفت دانشگاه دولتی ولی من اصلا ناراحت نبودم

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
از زبان کسی که خودش تیزهوشان میخونه واسه طرف خیلی دردناکه انگار بدترم نمک میپاشم رو زخمش صمیمی ترین ...

نه ببین متوجهش کن که هرکسی تو این مدارسه دلیل نیست که همشون موفق باشن همه چی بستگی به تلاش و فقطططط کنکور داره!

دوستت نباید به تو حسودی کنه حتما تلاشت انقدری بوده که الان تیزهوشان باشی 

اینو موافقم علتشم اینه که واقعا میتونست قبول شه و نخواست

باورت میشه مثل یه مشاور درسی تمام وقت کمکش کردم اشکالاش و رفع میکردم حتی بهش میگفتم من چیزی نمیگم ولی صرفا واسه اینکه با برنامه درس بخونی هر شب هر چی خوندی و بگو کم کم باعث میشه پیشرفت کنی ولی گوش نداد دیگه حیف گوش نداد🚶🏻‍♀️

پیام منو نشونش بده بگو یکی بود شش سال نمونه خونده و بهت میگم که تو نمونه دولتیش که خبری نبود تیزهوشانشو که خود خدا میدونه!من شش سال نمونه خوندم هیچ تاثیریم روی قبولی دانشگاهم نذاشت تا عمرم دارم تو تاپیکا بگردم این حرفو به همه میزنم خیلی عذرمیخوام تو نمونه و تیزهوشان واسه کسی نریدن!کاش یکی بود اینارو بهم میگفت. من نمونه دولتی که رفتم اعصابم زد به معده و ریه ام از استرس!مشکل قلبی پیدا کردم و وضع بدنیم افتضاح شد سر کنکور اولم یادمه ریفلاکس معده گرفته بودم از استرس همه چی رو بالا میوردم. خلاصه که این مدارس به درد هیچکس نخورده واقعا درصد قبولی مدرسمونم افتضاح بود سال پیش همه علوم پایه خود منم انتخاب رشته میکردم نهایت یه کاردانی دامپزشکی میوردم یا باید زیست و شیمی و مدیریت میخوندم دانشگاه های دولتی. بگو ناراحتش نباش.