2821
2789
عنوان

کسب درآمد

1862 بازدید | 62 پست

سلام‌ دوستان من با دوتا سایت کلیکی آشنا شدم

اینطوره که بری ده تا تبلیغ ببینی مثلا روزی هزار یا هزارو خورده ای به خاطر این ده تا تبلیغ تو درآمد کسب میکنی 

بعد میتونی شماره کارتت روبزنی تا وریز بشه کارت خودت ماهی صدوخورده ای میشه درآورد ازشون من الان تو پنج روز فقط از یدونه از سایتا پولم شده نه تومن

اونیکی رو رمزم رو فراموش کردم یادم نمیادمونده  نمیتونم وراد بشم

پولش خیلی کمه ولی حداقلش اینه که پول شارژو و اینترنتت رو میتونی دربیاری اگه خواستین معرفی کنم 

چون مطمئن هم هست خودم هم برداشت داشتم ازش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه تبلیغی؟ کار تو چه برنامه ایی هست

تبلیغ خاصی نیس اول میری عضو میشی بعد ورود رو میزنی وارد که شدی میزنی رو گزینه کسب درآمد مشاهده آگهی رو انتخاب میکنی وارد یه سایت میشه تبلیغ میشه 

بعد بالا یه نوار سفید هست صبر میکنی چندثانیه نوار سفید سبز شد پر شد چندتا عکس نشون میده عکس وارونه رو انتخاب میکنی بعد مینویسه ممنون آگهی مارو تماشا کردین

میای بیرون و میری سراغ باکس بعدی همینطور به همین صورت

ده تا یا یازده تا میزارن متون رو نگاه کن 

پولت ده تومن که شد میتونی برداشت کنی یا میتونی بزاری بمونه بیشتر بسه بعد برداشت کنی

اره چطور مگه

من دو ماه داخل این دو سایت فعال هستم واقعا راضیم خدا کنه همین جور خوب بمونن

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
اره خوبه

سلام

شما لینک نگذارین.🟥

چند نفر تا الان تعلیق شدن به خاطر معرفی و گذاشتن لینک این سایت ها

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز