2777
2789

یک سال تمام خواب های خیلی بد میدیدم در مورد خانوادم همه بهم میگفتن بخاطر غم از دست دادن پسر برادرشوهرمه رفتم حرم امام رضا کلی دعا کردم درست نشد پرچم حرم امام حسین یه جا آوردن جلوم گرفتم به صورتم کلی اشک ریختم بلکه این کابوس ها تموم بشه بازم نشد تا آخر رفتم دکتر اعصاب کلی برام قرص نوشت چند ماه خوردم اما بازم فایده نداشت تا الان که مامانم افتاده گوشه بیمارستان میفهمم معنی خیلی از اون خوابا

خیلی خوابای بد دیگه هم دیدم میدونم اگه مامانم چیزیش بشه علنا مساوی با نابودی زندگیم چون ترس تعبیر بقیه خوابامم اینقد وحشتناکه که زندگی رو ازم میگیره واقعا نمیدونم چرا مستحق این عذاب شدم یا خدا نفرینم کرده واقعا نمیدونم 

اگه مساله مامانم ختم به خیر بشه شفا پیدا کنه میتونم خیال آسوده پیدا کنم که خوابام کشک بودن و قرار نیس بقیشم تعبیر بشه

اینم بگم قبلا هم زیاد شده خواب بد دیدم و تعبیر شده 

کلی صدقه دادم کلی نذر. کردم فک کنید از یکسال پیش که این خوابا شروع شدن من همش در حال صدقه دادن بودم در حال دعا که ختم بخیر بشن

الان یه دعا بهم یاد بدین بلکه خدا صدامو بشنوه بلکه تقدیر تغییر پیدا کنه بلکه خدا دلش برام بسوزه بلکه بتونم بقیه زندگیمو دست بگیرم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذر حضرت رقیه کن ! نذر سیب ابراهیم هادی 

نذر ایت الله نخودکی، نذر نمک کن ببر امام زاده پخش کن ، نذر خانوم ام البنین کن خلاصه ب هرجا میتونی چنگ بزن 

حتما نذرهاتو بنویس یادت نره 

کسی براتون دعای بد نگرفته ؟؟؟ هرچند خودم خیلی معتقد ب دعا نیستم و خدارو کافی میدونم برای همه چیز اما بعضیا ی چیزایی تعریف میکنن ادم شک میشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بالاخره همه مادرا بیمار میشن و بستری میشن .ان شالله که خوب هم میشن خصوصا مادر شما و ازین فکر ها آسوده میشی .تا خدارو داری نابودی معنا نداره .خودتو بسپر یه خدا بگو از تو شری به من نمی‌رسه چون تو خیر مطلقی .

شر هارو از ما دور کن ،من نیازمند همه نوع خیر تو هستم .🙏

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم به هرچی فکرکنی ناخوداگاه جذبش میکنی سعی کن اختیار افکارتو بدست بگیری همه چیز درست میشه اعتقاد من اینه که پیش یه مشاور خوب بری تاکمکت کنه ذهنتو کنترل کنی ❤️

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
هر شب سوره نور رو بخون

هر کاری که فکرشو کنی انجام دادم از پخش سوره بالا سرم تا حرز امام جواد به بازو قرآن بالا سرم نشد ک نشد

ببین من قبل فوت پسر بردار شوهرم مثلا خوابش دیدم و واقعا اتفاق افتاد و خیلی اتفاقای دیگه

نمی‌دونم چرا خدا صدامو نمیشنوه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
نذر حضرت رقیه کن ! نذر سیب ابراهیم هادی  نذر ایت الله نخودکی، نذر نمک کن ببر امام زاده پخش کن ...

نمیدونم والا یکی بهم گفت طلسم داری یکیم گفت چشم زخم زیاد جدی نگرفتم خودمو سپردم به خدا الانم تمام امیدم به خداس ولی از بعدش میترسم

شاید کسی دعای بد برات کرده آیه ۳۳ سوره الرحمن و ۷۰ مرتبه بخون به آب(یک تشت یا یک لیوان فرقی نداره فقط اون آب باید داخل فاضلاب نره حتی یک قطره )از فرق سرت بریز رو خودت اگر لب زیاد بود تو تشت وایستا ک بریزی پای گلدون یه قطره هم داخل فاضلاب نره هرکی هر دعای برات کرده باطل میشه 

روانشاسی میگه ذهنت درگیر چیزهای پوچ کردی که تو ذهنت ابرکوه ساختی نه دعا ونه دکتر میتونه درمون کنه این خودتی که درمون میکنی خودت بیخیال باش و شاد زندگی کن هرکس یه عمری داره و پایانش دس هیچ کسی نیست بنظرم بیشتر خواب از فکر هستش قرار نیست هرخوابی واقعه بیفته بنظرم تنها راه نجات بیخیالی و شاد بودن اخه یه تیکه پارچه چکار میکنه ازهرچیزی بت نساز به خدا توکل کن که معبود اوست نه بندش

خدا ارامش بده به دلت دمنوش قبل خوابو امتحان کردی؟

نه فقط اینو نه ولی مشکلم با خوابایی ک تعبیر دارن وگرنه خواب میدیم هیچی نمیشد بیخیال عالم بودم

نمیدونم والا یکی بهم گفت طلسم داری یکیم گفت چشم زخم زیاد جدی نگرفتم خودمو سپردم به خدا الانم تمام ام ...

ببین سوره بقره زیاد گوش کن ! سرچ کن ببین چه سوره هایی برای باطل شدن چشم نذر و طلسم خوبه اونارو دانلود کن هم خودت گوش بده هم میری بیمارستان واسه مامانت بزار با صدای ملایم گوش کنه 

ی گوسفند هم عقیقه کنین همین ک عمل سختی رو مادرت پشت سر گذاشته واقعا صدقه خوب میخواد 

انشالله هرچی زودتر همه مریضا و مادر شما صحیح سالم برگردن پیش خانوادشون

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤