2777
2789
عنوان

شکستگی ران پا

7113 بازدید | 14 پست

من وسط رون و بالای ران پا نزدیک به لگنم شکسته کسی تجربه تلخ منو داشته؟ 

میخوام بدونم چند وقت طول میکشه که بتونم راه برم 

من الان ۱هفته بعد از عملم میگذره میتونم زانومو‌ننیه خم کنم با عصا راه برم بشینم ولی یکم درد میگیره بخیه هامم میخاره

اگر شما تجربه داشتید تروخدا بگید چند وقته رو‌پاتون ایستادید 

نمیخوام به فیزیوتراپی کشیده شه 

من شنیدم پای مرغ خیلی غضروف سازه وزمان شکستگی به ترمیم خیلی کمک میکنه حتماتوبرنامه ی غذاییتون جاش بدین اگه خوردن خودش هم براتون سخته بذارین چندین ساعت بپزه بعدلهش کنیدیه آب ژلاتینی هم داره که خیلی خوبه.خداسلامتی بده🌱💚

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

من شنیدم پای مرغ خیلی غضروف سازه وزمان شکستگی به ترمیم خیلی کمک میکنه حتماتوبرنامه ی غذاییتون جاش بد ...

بله سنجد پای مرغ ماهیچه همه اینارو میخورم ولی نمیدونم کی میتونم‌ راه برم بدون عصا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله سنجد پای مرغ ماهیچه همه اینارو میخورم ولی نمیدونم کی میتونم‌ راه برم بدون عصا

به نظرم تاآخرش ازعصااستفاده کنیدخدایی نکرده تو جوش خوردن یا..به مشکل برمیخورین زیادبهش فشارنیارین ولی حتماراه برین وفعالیت داشته باشین 

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

عزیزم وقتی شکستگی اینجاد شد میتونستید راه برید؟ من ضربه به رانم خورده چند روزه باد کرده کبود شده زیاد روز اول راحت تر میتونستم راه برم ولی امروز دردم خیلی زیاد شده و میلنگم امکان داره شکسته باشه؟

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

عزیزم وقتی شکستگی اینجاد شد میتونستید راه برید؟ من ضربه به رانم خورده چند روزه باد کرده کبود شده زیا ...

سلا عزیزم من رانم از وسط شکست عمل شدم ۳ماه پام بی حرکت بود بعد جراحی بعد اون اول که شکست اصلا حساس شده بودم دردش همون لحظه بود ولی تکون که میخوردم اصلا افتضاح درد میگرفت حتما دکتر برو

سلا عزیزم من رانم از وسط شکست عمل شدم ۳ماه پام بی حرکت بود بعد جراحی بعد اون اول که شکست اصلا ح ...

آبجی من میتونم راه برم ولی خیلی درد دارم به نظرت شکستگیه

بسنگی داره باید دکتر بگه ولی اگه شکستگی حاد باشه قطعا دردش زیاده شاید ترک باشه که‌ درد کمی دارید

خیلی ممنون عزیزم شکر خدا شکستگی نبود