2777
2789
عنوان

زبان بدن 👅

1662 بازدید | 7 پست

زبان بدن، یعنی بدن طرف احساس طرفو نشون میده مثلا طرف با حالت دستش میگه از حرفات خسته شدم میشه بس کنی 

يا مثلا طرف روش نمیشه عشقش نشون بده با دست و پاهاش نشون میده 

مثلا اگه موقع صحبت ببینی ی نفر گردنش کج کرده یعنی از صحبت شما خوشش اومده و دوست داره ادامش بشنوه 😍

ولی يا یکی دوتا نشونه نمیشه زود قضاوت کرد باید زبان همه اعضای بدنو ببینی 

و طرفم عمدا خودش اون زبان بدنو نشون نمیده، اعضای بدن ازمغز طرف دستور می گیرن و خود بدن بدون اطلاع طرف احساسات طرف رو لو میدن........ 😱😱😱

و طرف هرچقدر تو کنترل زبان بدن حرفه ای باشه، بازم ی جا یکی از اعضای بدنش لوش میده 😛

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مثلا من چون زبان بدنو می فهمیدم عاشق ی روانشناس شده بودم و میومدم زبان بدنم کنترل می کردم اونم خیلی دقیق شده بود رو زبان بدن من، آخرکار بهم گفت من که می دونم عاشقم شدی 😝

این جا بود که فهمیدم زبان بدن هیچ وقت دروغ نمیگه و آدمو بجا لو میده 😂😂😂

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقیتون ب کجا کشید ؟حیف که عاشقی تو ازدواجه که ادامه داره 

منظورتون برا اون روانشناسه بود؟ 

اره دیگه

من برا وسواسم می رفتم پیشش اونم وقتی فهمید منو ارجاع داد منم ناراحت بودم ک چرا منو ارجاع داده جستجو کردم دیدم متاهله با وجود عشقی که داشتم مجبوری رهاش کردم 🥀

از این جا به بعد چشمام باز کردم که تا نفهمیدم کسی متاهله یا مجرده عاشقش نشم 🥀

من برا وسواسم می رفتم پیشش اونم وقتی فهمید منو ارجاع داد منم ناراحت بودم ک چرا منو ارجاع داده جستجو ...

اره واقعا سخته. آدم گاهی می‌دونه طرف متاهل ولی باز عاشق میشه .تقصیری نداریم .ولی رها کردنش مشکله

اره واقعا سخته. آدم گاهی می‌دونه طرف متاهل ولی باز عاشق میشه .تقصیری نداریم .ولی رها کردنش مشکله

آره واقعا رها کردنش مشکله من دو سال با خودم کلنجار رفتم تا آخر تونستم شمارشم پاک کنم از گوشیم 

هنوزم بعضی وقتا وسوسه میشم شمارش ذخیره کنم برم چکش کنم ولی سعی می کنم بی خیالش بشم و خودمو مشغول ی کار دیگه می کنم