2777
2789
عنوان

کابوس

33 بازدید | 3 پست

از سال تحصیلی پیش اینقد فشار عصبی از همکلاسی و معلم روم بود که افسرده شده بود. همش استرس داشتم. یعنی بدترین سال تحصیلیم بود. قبلش هم می‌شد خواب ببینم در مورد مدرسه اما فکر کنم بهار بود که یه شب تک بهار بود که از خواب پریدم و شاید باورتون نشه اما وقتی چشام رو می‌بستم که بخوابم چیزای عجیبی میومد جلو چشام و صداهای عجیبی می‌شنیدم. می‌شه گفت چرت و پرت همه چیز بی ربط. جوری که بعد از اون مجبورم مثلا اینقدر کتاب بخونم یا اینقدر با گوشی کار کنم که چشام خسته بشه و همون لحظه خوابم ببره. البته می‌دونم گوشی ضرر داره. 


از اردیبهشت هم کابوسام اول در مورد مدرسه بعد درباره چیزای دیگه شروع شد. جوری که از خرداد تا حالا من دارم هر روز خواب می‌بینم. تا حالا هم شده تو یه شب ۲ یا ۳ تا کابوس ببینم. خواب‌هام هم اکثرا چیزایی که توشن یا از چیزایی هستن که خیلی براشون استرس می‌گیرم و می‌ترسم مثل مدرسه یا از چیزایی ازشون میاد یا تصویر، شخص یا چیزی که اون روز اصلا بهش فکر خاصی نکردم یا اون روز کم دیدمش. کلا چیزایی که فکر خاصی در موردشون نمی‌کنم. 


ببخشید زیاد شد. خسته‌ام از اینکه تا از خواب بلند می‌شم همه بدنم می‌لرزه.

هر جا منو دیدید لطفا بهم بگید گمشو سر درست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2843
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108