2777
2789
عنوان

مهمونی

133 بازدید | 12 پست

من تازه نامزد کردم تولد دوست صمیمی نامزدمه دومین باره میرم تو جمعشون کلا ۶ تا زوجیم 

نمیدونم پیراهن بپوشم یا کراپ و شلوار جین

نمیخام کراپ و شلوار بپوشم برم ببینم همه پیراهن پوشیده و شیک من معمولی و برعکسش ببینم همه شلوار جین پوشیدن من پیراهن

تازه میخام برم خرید نظر بدین چی برم بخرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی یجور می پوشه دیگه قرار نیست با اونا ست باشی 

دمپا مازراتی پارچه ای بپوش با شومیز لخت خنک و ساده 

در ضمن زیاد باهاشون صمیمی نشو 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

چند وقته نامزد کردی ؟ 

دوست پسرت چی شد ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
کیه میبنده تایپیکمو این دفعه نامزد کردیم ببینم باز مشکلش چیه دفعه دیگ باید بگم با نامزدم میرم سفره😂 ...

وای 😂😂 بنویس شوشو 

بعضیا تحمل ندارند ببین کسی عقایدش با اونا فرق داره بزور میخوان عقیده شون بکنن تو کلت همونا گزارش میزنن برات😂 

همون کراپ باور کن شیکه با یه شلوار خوشگل 

موهاتم کرلی یا صاف کن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نگو دوست پسر میبندن تایپیکو  باید بگیم نامزد😂

داری میری تولد دوستای اون ؟😂😂بیخیال دختر  دردسر نشه برات ؟

داری میری تولد دوستای اون ؟😂😂بیخیال دختر  دردسر نشه برات ؟

نه نگران نباشه ۵ ساله باهمیم اعتماد دارم مسئله اینه میخام از بقییه خوشگلتر باشم😁😁😁😁