مهرک جان میخواستم بهت ایمیل بزنم ولی باید منتظر بشم درخواست دوستیم رو قبول کنی من این روزها خیلی گرفتارم نمیدونم دوباره بتونم به اینجا سر بزنم یا نه . ولی امیدوارم این پیام من رو زودتر ببینی . مواظب خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سلام منم چیزی دریافت نکردم . ایمیل من sarir19@yahoo.com امشب ساعت 11 پرواز داریم. شما چیزی از ایران لازم نداری؟ تو این چند ساعت باقی مونده براتون تهیه کنم و بیارم؟
سلام به همه.....مخصوصا مهرک عزیزم. سریر جون خوش به حالت رفتی کره.....عکس بذار از جاهای قشنگش. مهرک جون خوبی؟عزیزم همیشه یادت میکنم.خیلی دلم میخواست ببینم چه جایی زندگی میکنی و ببینم یه ایرانی تو کره زندگیش چطوره...راستی فکر کنم تو شبکه گوگل فکر میکنم اسمت واسم میاد.فقط من بعد 3 سال هنوز نمیدونم این نرم افزار به چه دردم میخوره. من که میترسم بمیرم و کره رو نبینم.نمیدونم چرا اینقدر به این کشور علاقه دارم.شده گول دستم بیاد یک هفته بیام توریستی سئول حتما اینکار رو میکنم.فقط شوهرم اول باید راضی بشه.اصلا براش جا نمیفته من چرا اینقدر به این کشور علاقه دارم.همش بهم میخنده.
سلام مهرک جان من از سئول برگشتم ممنون از راهنمائیت و محبتت سفر خیلی خوبی بود. دلم میخواد باز هم به این کشور سفر کنم به جزیره ججو هم رفتم ولی فقط یک روز که خیلی کم بود. اما همون یک روزش هم عاالی بود دلم برای سئول تنگ میشه
سریر جان من اون لاین رو هم نصب کردم و منتظر شدم شماره ام رو هم داده بودم بهت ولی تماسی نداشتی واقعا دلم میخواست اومدی اینجا بتونم کمکی بهت بکنم یا لااقل ببینمت ولی همزمان شما خونواده همسرم اومدن و خیلی سرم شلوغ شد متاسفم که نتونستم ببینمت خدا رو شکر بهتون خوش گذشته
سلام دوستان امیدوام که خوب باشین خیلی اتفاقی تاپیکتون رو پیدا کردم و همه اش رو خوندم امشب بعد مدتها اومدم ببینم مهرگان خلاصه رفت کره یا نه امیدوارم به ودی به آرزوش برسه مهرک جان صبور و مهربون برای شما و خانواده هم سلامتی و شادی ارزو میکنم 😘😘
تو که نازنده بالا دلربایی
تو که بی سرمه چشمون سرمه سایی
تو که مشکین دو گیسو در قفایی
به مو گویی که: "سرگردون چرایی؟!"