2777
2789
نه عزیزم اصلا خسته نمیشم منم دوست دارم باهات حرف بزنم البته این مدلی اگه اسمش حرف زدن باشه سی سی جان راستش تا اونجا که من میدونم این مدلی که بیایی اینجا و دنبال کار بگردی نه عملی نیست اونهایی که من میدونم یا به عنوان کارمند یک شرکت ایرانی که اینجا شعبه ای داشته اومدن یا از طریق کره ایهایی که توی ایران کار و پروژه دارن دعوت به کار میشن میان اینجا کلا اینجا الویت اول و دوم و ...دهم خودشون هستن بعد خارجیها اینه که کار راحت پیدا نمیشه تازه جدیدا برا جوونهایی که دنبال کار هستن مدرک از کدوم دانشگاه معتبر دنیا باشه خیلی مهم شده و دانشگاه مد نظر مثلا اکسفورد و کمبریج و اینا هستن یعنی رقابت این مدلی الان
سی سی جان من خودم امسال نهمین ساله که اینجام نمیگم جای بدیه نه خیلی هم خوبه ولی من شخصا به کسی پیشنهاد نمیکنم برا زندگی بیاد چون واقعا گرونه سئول همیشه جزو گرونترین شهرها برای زندگی هست ولی این گرونی برا خوراکی یا لباس و اینا نیست شما اگه بخوای بچه ات رو بزاری مدرسه اینترنشنال باید توی منطقه خارجی زندگی کنی این دوتا گزینه زندگی توی سئول رو واقعا گرون میکنن الان مدرسه کره ای اینجا مجانی هست ولی مدرسه خارجی از 25 هزار دلار دبستان شروع میشه هر چی هم مقطع تحصیلی بره بالا هزینه بیشتر میشه با پول ورزش بعد از مدرسه 5 هزار تا بیشتر هم حساب کن خونه هم همونی که شما جای دیگه شهر بگیری مثلا 1.5 تا 2 هزار دلار میاد اینور میشه 3 تا 4 هزار دلار درمان هم خیلی هزینه اش بالاست مالیات 35 درصده که خیلی عدد زیادیه رفت و امد به ایران هم که خودش داستانیه و خیلی گرون میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهرک یه سؤال اگه خارج اینطوره پس چرا مردم انقدر واسش دست و پا میشکنن؟ یا مثلا سالای زیادی اونجا زندکی میکنن ، حتی هزینه های سفراشون چند میلیونی میشه ولی ناراحت نمیشن!!!؟
...‌
نه عزیزم اینجوری نیست که چون کشور اسیاییه هزینه هاش بهتر از اروپا باشه ببین مثلا توکیو سالهاست رتبه اول یا دوم گرونترین شهر دنیا رو داره اسیایی هم هست مثلا بهت بگم با پ.لی که شما توی سئول میتونی یه خونه رهن کامل کنی تازه یه اپارتمان متوسط که حدود 700 هزار دلار میشه با همین پول یه خونه ویلایی عالی و شیک توی امریکا میخری حالا نه همه جای امریکا ولی مثلا ایالت تگزاس که من خودم اطلاع دارم دلیلش بزرگ بودن و لند داشتن زیاد امریکاست مدرسه وقتی شما بری کشور انگلیسی زبان نیاز نداری بچه ات رو بفرستی مدرسه اینترنشنال اینم فرق بعدی نیروی کار توی یه کشور دیگه میتونی بری هر جایی حتی توی رستوران و هتل مثلا کار پیدا کنی بعضی از کشورها تقریبا غیر ممکنه خب پس این قاعده رو نمیشه جمع بست که همه جب سخته یا همه جا یه جوره من کره تازه اونهم سئول رو بهت گفتم در کنار همه اینها درامد خیلی مهمه وقتی درامدت کافی باشه معلومه که از زندگی در امنیت و رفاه نسبی و ازادی لذت میبری
من خودم دوستانی داشتم که اومدن اینجا و نتونستن بمونن هم هزینه ها براشون بالا بوده هم این قضیه حلال و گوشت و غذا اذیتشون کرده و برگشتن ایران اینکه همه دست و پا میشکنن خب شاید خیلیها هم بعد از رفتن میبینن اون کعبه امالی که فکر کردن نیست ولی میمونن دیگه چون به سختی اومدن بیرون از کشور
و دیگه اینکه ببین خودت یه سرچ کنی توی نت هزینه های زندگی رو توی اکثر کشورهای دنیا مقایسه کرده خیلی جدول خوبیه حالا کنارش معمولا حقوق اون رده کاری که شما مد نظرت هست مثلا میدونی اگه بری اونور میری تو این فیلد کاری اون رو هم پیدا میکنی توی اکثر سایتهای کاریابی هست یه مقایسه کنی دستت میاد من خودم به نظرم امریکا خیلی ارزون و خوبه بازم میگم نه همه جاش ولی اکثر مناطقش خوبه خودم هم رفتم از نظر مواد غذایی یه چیزی در حد عالیه اجاره خونه و هزینه های زندگی معمول توش خیلی خوب و متعادله ولی شنیدم که هزینه های درمانیش بالاست که من چون سفر رفته بودم اینو نمیدونم
مهرک جان از شما متشکرم، لطف کردی. انشالله که رونق داشته باشه کسب و کارتون و سفرتون با برکت باشه، تنت هم سلامت و دلت شاد هر جایی که هستی. من همیشه میگم دوستان و آشنایان و اقوام انسان که دوستشون داریم هر جا که باشن اگر صمیمیت و معرفت در وجودشون باشه قلبها کوچکترین فاصله ای با هم ندارن، برات آرزوی بهتراینا رو دارم و امید به دیدار مجدد
...‌
من یه ذره از آمدن نا امید شدم. دانشگاه هزینه اش خیلی بالاست . هزینه سفر هم بالاست هزینه های جانبیش هم بالاست اصلا شوهرم دو به شک شده ارزش داره!!! ولی دلم میسوزه همچین فرصتی رو از دست بده.
سریر جان همسرت برا ادامه تحصیل میخواستن بیان؟ منم تا اونجایی که میدونم هزینه های تحصیلی بالاست ولی دقیق نمیدونم فقط همون رشته و دانشگاهی که دوستم میخواست رو میدونم که سالی 100 هزار دلار بود با همه هزینه ها در مقطع دکترا هزینه اومدن هم راست میگی عزیزم همون بلیتش 5 میلیونه دیگه شما هتل و خورد و خوراک هم دارین انشاله که هر چی خیره براتون پیش بیاد
راستش مهرک جان همسرم در یک دوره از دانشگاه آمریکایی پذیرش گرفته که workshop اولیه اش در کره است چیزی حدود 2 هفته . بعد هم خودش در آمریکاست. فرصت بسیار خاصیه . اما 6000 دلار هزینه دوره 3 ماه است. و هزینه رفت و آمد و هتل و خوراک در کره. بعد از اون داستان تموم نمیشه و هزینه رفتن به آمریکا و اقامت 3 ماهه هم هست. که خیلی زیاد میشه. نمیدونم والا حالا تازه فردا میریم سفارت ببینیم به ویزا گرفتن میرسیم یا نه