2777
2789
شما الان تازه میخواید برا ویزا اقدام کنید؟ برا اول فروردین فکر کنم یه ذره دیر باشه هم بلیت هم ویزا ولی بازم اگه همه مدارکتون اماده باشه میشه دو هفته ای بگیرید هر چی زودتر بلیت رو رزرو کنید بهتره به مواد غذایی از هر نوعش گیر میدن اگه تازه باشه ولی میتونید کنسرو یا مواد خشک بیارید غذای حلال توی خود سئول هست شهرستانها رو نمیدونم سئول هم غذای ترکی هست هم عربی هم یدونه ایرانی البته من نرفتم ببینم چطوره کیفیتش ولی عربیها و ترکیها خیلی خوبن هوا سرده عزیزم در حد کاپشن سبک یا سویشرت
من متاسفانه از هیچ پروازی اطلاعات ندارم جز همون امارات که استفاده میکنیم اونهم یه ترانسفر 3 تا 5 ساعت برای رفت و برگشت توی دبی داره جاهای دیدنی و تفریحی داره دیگه مثل معبد و قصر و پارک و شهر بازی خرید هم شاپینگ سنترهاش هستن که مارکهای معروف رو دارن و البته گرونن مراکز خرید کره ای هم توی بازار اصلیش هستن که بعضیهاش شبانه بازن یعنی از 12 شب تا 12 ظهر اونهم از هتلتون بخوایید براتون تاکسی میگیرن که برید برگشتتون هم کارت هتل رو بدید به تاکسی و برگردید خیلی هم امنه اصلا نگران بیرون بودن نصف شب و اینا نباشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهرک جان سلام میشه درباره اخلاق مردم کره و ایده آل ها و ملاکاشون بگی؟بعد چه چیزایی رو خیلی دوست دارن ؟ خیلی واسم جالبه. واقعا مث فیلماشون احساساتین ... مثلا پای زن و مرد زندگیشون میمونن . مرسی
...‌
ممنون مهرک جان واقعا کمک خیلی بزرگی کردی سپاس. من هیچ وقت فکر نمیکردم گذرم به کره بیفته . تازه فکر نمیکردم در کره ایرانی باشه که در نی نی سایت فعال باشه. حالا که اینجا رو پیدا کردم و میبینم شما به همه با صبر و حوصله راهنمائی میکنی خیلی خوشحالم راستی منظورم از غذای آماده غذاهای کنسرو شده بود. همسرم ماشالاخیلی دلش گنده است من خیلی استرس دارم ولی اون نه. تازه من کار ندارم اون کار داره ولی باز حرص میخورم. تا خدا چی بخواد قسمت بشه میام نشه هم که هیچ ما سئول میایم. فکر کنم بعدا باید آدرس رستوران ترک و عربی رو ازتون بگیرم
سی سی جان فیلم اسمش با خودشه فیلمه نه بابا اینها اونجوریم نیستن البته ادمهای خوبین در کل دروغ و دغل خیلی ندارن دزد و خلاف نیستن ولی پایبندی به خونواده اتفاقا از مشکلات همیشگیشونه که مردهاشون اصولا یه مدت بعد از ازدواج دیگه روابط بیرون دارن ولی فرق بزرگش با ایران اینه که دوست دختر و صیغه و ازدواج دیگه تو کار نیست اینها میرن بار و خوشگذرونی شبانه و این مدلیا شدیدا هم اهل شو و پز دادن و مارک و برند و تجملات هستن
سریر جان البته ایرانی زیاد نیستن من خودم فقط یه دونه دوست ایرانی دارم اینجا با یکی دیگه که نصف ایرانیه حتما عزیزم هر ادرسی اطلاعاتی کمکی خواستی بگو من اگه خودم مهمون نداشتم حتما میبردمت همه جا رو نشونت میدادم ولی دقیاقا همون موقع دارید میاید و فکر نمیکنم برام مقدور باشه ولی شماره ام رو بهت میدم که هر وقت خواستی کمکت کنم
مهرک جان متشکرم عزیزم اما آدمای هوشمند و منطقی و اهل فکری بنظر میرسن، زندگی براث ایرانیها اونجا چه سختی هایی داره و یه سؤالم اینه چرا انقدر در امر ازدواج تعلل میکنن بعضیاشونو میبینم مثلا سی و پنج و شش هستن هنوز ازدواج نکردن، خب شاید دلیلش این باشه اعتمادشون کمه و آدم ساده و معمولی رو بیشتر دوست دارن. ببخش منو زیاد میپرسم فقط شمایی که میتونم باهاش صحبت کنم.
...‌
یک دنیا ممنون مهرک جون . لطف داری عزیز مهرک جون چه زمانی به وقت ایران میتونی همین جا آنلاین بشی ؟ دارم انواع اقسام پسوورد های ممکن رو برای ایمیلم امتحان میکنم که بتونم بهت ایمیل بزنم اگر نشه . با یه ایمیل دیگه بهت پیام میدم. اینجا بهت میگم اون ایمیل چیه
سریر جان من معمولا 9 یا 10 شبهای به وقت سئول که 4 و 5 ایران میشه میام سایت ولی زیاد نمیمونم به همین ادرس سایت برام ایمیل بزن یعنی از ایمیل کنار اممون استفاده کن منم اونجا بهت شماره تلفنم رو بدم
خواهش میکنم سی سی جان مشکلی نیست اصلا والا هوشمند که گفتی از دور اینجوری به نظر میان ولی واقعیت اینه که نه نیستن خیلی یک بعدی هستن به هیچ عنوان دو کار همزمان رو نمیتونن با هم انجام بدن مغزشون شدیدا یک بعدیه یعنی اگر تو یک کار خوب باشن امکان نداره کار دیگه رو هم بلد باشن واقعا اینطوریه ها غلو نمیکنم این تجربه 9 ساله ماست اینجا چون شرکت داریم و کارمند کره ای کاملا ملموسه برامون پیشرفتشون به صورت صد در صد مدیون امریکا هستن ولی در کنارش به کشورشون و بالا نگه داشتنش احترام میزارن و تلاش میکنن که تمیز و خوب و قانونمند نگهش دارن ازدواج که الان همه جای دنیا داره همین جوری میشه سن پایین کسی معمولا ازدواج نمیکنه خب اینجا هم مثل ایران شرایط ازدواج خیلی برا جوونا سخته سالنهای گرون و مراسم انچنانی دارن یعنی پر خرج شاید برا همینه
سلام مهرک جان، اومدم با صد سؤال ، صد دقیقه وقت داری جواب بدی، ممنونم عزیزم. بعضی از مردم که خارجن خیلی وقتا گله از تنهایی یا شرایط زندگی سخت میکنن واقعا اینطوره یا میشه زندگی خوبی داشت، مثلا الان اونجا حتما ایرانی کمه؟ درسته؟ سؤال دوم: برای خارجیا چه چیزی بیشتر خوبه که مثلا یه مدتی اونجا بتونن زندگی خوبی داشته باشن، پول زیاد؟ یا تحصیلات عالی؟ من تا جایی که دیدم اونا خودشون بی پول نمیمونن، چون اهل هنرن مثلا خوانندگی و موسیقی و بازیگری و تبلیغات و برند و ... و در پیان سؤال سوم: من تا دلت بخواد از آشنا و همسایه و فامیل دیدم با خارجیا ازدواج کردن. مردم خودمون تا صحبت از خارجیا و ازدواج با اونا میشه سریع شرایط فرهنگی و مالی و غیره رو پیش میکشن واقعا آدم باید زندگیشو به این حرفا ببنده یا باید سعی کنه پیشرفت داشته باشه و شرایطو مدیریت کنه؟ مرسی .
...‌
خب تایمر بزن بریم..... والا ایرانی اینجا کمه درسته اینکه دلتنگی و غربت هست البته هر جا باشی این حس هست و بسته به اینکه چقدر وابسته باشی اذیتت میکنه من و همسرم هیچکدوم وابسته نبودیم ایران هم توی شهر جدایی از هر دو خانواده زندگی میکردیم و اینجا هم مشکلی نداریم از نظر دوری این مورد عاطفی که اگر خیلی ارتباط عاطفی قوی داشته باشی سختت میشه دوری مورد مالی صد در صد مهمه اصلا تردید نکن پول نداشته باشی به جرات میگم احتمال حس خوشبختیت به صفر نزدی میشه اینجا یا هر کشور دیگه ای وطنت نیست خیلی از راههایی که میتونه کمکت کنه برا پول دراوردن تو کشور خودت اینجا نخواهی داشت ( البته مشکل توی کشورهای انگلیسی زبان کمتره اگه زبانت خوب باشه) ولی اینجا کره ای بلد باشی باید انگلیسی هم بلد باشی به عنوان خارجی اون هم ساده نیست زبانشون خودش هفت خوان رستمه اینکه اینها خودشون بی پول نمیمونن هم نه عزیزم اینجوریا هم نیست درسته که اوضاع کلی کشور خوبه ولی ادمها همه تو سطح خوب نیستن اتفاقا وقتی توشون زندگی میکنی میبینی همین اختلاف سطح شقدر اذیتشون میکنه ازدواج با خارجی من نظر شخصیمو میدم: اگر با خارجی ازدواج کنید که فرهنگ خاص ندارن مثل امریکایی استرالیایی اروپایی...کمتر مشکل خواهید داشت چون یه زندگی معمولیه با اختلاف نگرش به ازادی و خانواده و اینا ولی اگر اون خارجی بشه کسی که فرهنگ خاص داره مثل چینی و کره ای و هندی و ...این کشورا با همون فرهنگ گاهی عجیب و غریب بزرگ میشن برا ما هم که رسم و رسوماتمون کم نیست به نظر من گزینه خوبی نیست این مدل
سلام مهرک جان، متشکرم عزیز دلم. امیدوارم از هم صحبتی با من خسته نشی، من از اینکه با شما حرف میزنم خرسندم. برای کسی که تحصیلات داره میتونه خودش و خونوادشو ساپورت کنه؟ مثلا یه دوستی داشتم میگفت اونجا با تحصیلات مهندسی شرایط خوبی برای کار هست. یه همسایه ای داشتیم پسره با زنش و بچش و مادر و برادرش رفتن راستش فقط خودش بود که تحصیلات عالی داشت و اینا با ساپورت اون رفتن واقعا میشه که اینجور باشه؟ مثلا تصحیلاتی به افراد تخصیلکرده خارحی مث ایران اختصاص میدن؟ بعد من شنیدم برای رفتن به اونجا باید همسرت کره ای باشه اگه بخوای مدتی زندگی کنی، درسته؟ بعد اونها مثل ما اهل همیاری و همدلی هستن یا نه، مرسی .
...‌