2777
2789
مهرک جون می خواستم ازتون بپرسم میتونم براتون ایمیل بفرستم
اگه مامی سایت هستین بگین من پیغام خصوصی بزنم ،چند سوال داشتم

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه عزیزم لطف کردی ....

من خونه نیستم ....رفتم چک میکنم

بوسسسسسسسسسس

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
عزیزان ساکن کره جنوبی اگه هنوز به این تاپیک سر میزنید یه سوال داشتم میخواستم بدونم آیا این درسته که مردم کره نزاد پرستن؟رفتارشون با خارجیها مخصوصا ایرانی ها چطوریه؟
شما به عنوان یه ایرانی ساکن کره از مردم و برخورداشون راضی هستین؟
بانی جان من کره زندگی نمی کنم ولی سفر رفتم و دوست کره ای زیاد دارم ... من نژاد پرستی توشون ندیدم ولی یه اخلاق خیلی خاصی دارن که بیشتر به خجالت کشیدن شبیه هست ... انگار بیشتر از خارجی خجالت میکشن فرار می کنن ولی دوستام میگن تو چند سال اخیر خارجی اونجا بیشتر شده و مردم بیشتر یاد گرفتن با خارجی چطور برخورد کنن ... به جز اونهایی که از آدم غیر چشم بادومی فرار می کردن بقیه که خیلی مهربون بودن و منو حلوا حلوا می کردن ... تازه غریبه ها تو کوچه و خیابون می رسیدن به آدم میگفتن میشه با هم دیگه یه عکس یادگاری بگیریم ؟!
اینجا کشور گرونیه طبعا اگه پول کافی نداشته باشی و درامد خوب زندگی راحت نیست
مردمش خیلی مهربون و خوبن و دقیقا همون چیزی که ماهرخ جون گفت
زبون کره ای سخته ولی خیلی برا زندگی نیاز نیست زبان بدونی اینجا پر از خارجیه راحت میشه انگلیسی حرف زد و همین کافیه
مهاجرت رو من دقیقا نمیدونم راستش چون کار پیدا کردن راحت نیست مخصوصا برا ایرانیها حتی همون سرمایه گذاری که همه جا میشه انجام داد و مثلا شرکت زد اینجا ممکن نیست البته برا ایرانیها
عزیزم اینجا هیچ تخصصی رو نمیخوان تا اونجا که من میدونم از مردم خودشون استفاده میکنن برا همین بیکاری هم اینجا کمه حتی ما که خارجی هستیم و همسرمون کار میکنه هم اجازه کار نداریم
بله ما اینجا زندگی میکنم شرکت همسرم یه شرکت نفتی خارجیه
خواهش میکنم نینا جان راستش الان فکر کنم خیلی خیلی سخت باشه کار پیدا کردن به دلیل ملیت ما
همونطور که گفتم بهترین راه همون سرمایه گذاری بود که الان به ایرانیها اجازه شرکت زدن نمیدن!
دیگه باید به کارهای کارمندی یا مهندسی یا حتی کارگری فکر کرد که اونهم اولویت برا خودشونه بعد خارجیها
مثلا ما الان یه شرکت خارجی کار میکنیم که اجازه داشتن کارمند خارجی نداریم باید کره ای باشن اگر این شرکت اینقدر بزرگ بشه که مثلا ده تا کارمند بخوایم میشه یک نفر خارجی بگیریم اونهم نه ایرانی چون یه ایرانی هست و دو تا ممنوعه ! میبینی کلا سخت میگیرن
حالا اگه کسی تو یه شرکت ایرانی کار کنه که تو کره شعبه داره دیگه اومدن اینجا راحت میشه یا اینکه شما یه جای دیگه دنیا یه شرکت ثبت کنید بعد شعبه اون شرکت رو بیارید کره و یک ایرانی کارمند حق کار داره تو اون شرکت
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم اینم بگم که ما از ایران نیومدیم اینجا یه جای دیگه و یه شرکت خارجی کار میکردیم با این وجود الان من اجازه کار ندارم فقط همسرم کار میکنه
سلااااااااااااااااااااااااام مهرک جون خوبی عزیزم

چه خبرا ؟؟ هوا خوبه...

خودت چه خبر ..با زحمتای من

benja جون شما هم کره زندگی میکنی درسته؟؟؟
وای چقد با ما ایرانیها بدن برعکس ما که چقدر دوسشون داریم

بچه ها کسی میدونه اگه خواستیم با تور بیایم اونجا مارو به امان خدا ول میکنن یا نه تور راهنما و گردشگر داره و گروهی میرن جاهای تفریحی؟؟
بعد اگه بخوایم بیایم باید زبان انگلیسی فول باشی؟؟؟؟

هرکی جوابمو بده ممنونشم
مامان نیکان جون من کره زندگی نمیکنم عزیزم

ولی در رفت آمد هستم

کی گفته با ایرانی ها بدن ....اتفاقا خیلی رفتار خوب و مودبانه ای دارن

در مورد تور هم کمی پات گرون در میاد قیمت یه تور اروپا

ممکنه راهنما و گردشگر هم داشته باشن