2777
2789
عنوان

آنچه گذشت

111 بازدید | 13 پست

برای مهمونی چای که قبلا گفتم رفتم و خب اول که بهم چایی نداد هندونه داد بعد یکم صحبت کردیمو بعد یه چیز بستنی مانند داد بعدش تازه چای رو گذاشت رو دم یه مقدار شطرنج بازی کردیم و به ۴ روش انگلیسی و ۳ روش سامورایی زد زیر باختش در آخر هم بهش قول دادم فیلمش رو ادیت کنم وقتی خواستم بیام گفت ناهار درست کرده ناهارشم که ماکارانی یا شایدم ماکارونی بود که نمکم نداشت ناهار رو خوردیم ظرفاروهم شستیم بعد دوباره یکم صحبت کردیم و در آخر هم گفت که باهاش شب برم بیرون ولی خب کار داشتم گفتم نه اونم نامردی نکر سر ساعت ۳ پایان رسمی مهمونی رو اعلام کرد الانم همو دیشب نامه زده که امروز ساعت ۴ میخواد بیاد خو لامصب رو قهرت بمون حداقل😂😂😂الانم دوباره از نو استرس گرفتم میترسم به تلافی انقد بهش چایی بدم که دیگه از دستشویی نیاد بیرون و البته بدبختانه امروزم کار دارم ولی جدا از کار کلا از بیرون رفتن خوشم نمیاد مخصوصا با دخترا یعنی یه آدامس بخواد بخره کل شهرو براش میگرده بیشتر برای این باهاش نمیرم😂حالا پناه بر خدای یه چیزی برا شام میذارم حالا شاید یکمی فقط یه کوچولو  زنگ زدم به رستوران چون رو شام خیلی حساس حالا نمیدونم اون اینطوری یا کلا خانم اینطورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شمارو گفتم😐 گوشی ندارین پیامک بزنین باورم نمیشه چجوری نامه میزنین😂😂

جمله بندیت خراب بود😂

گوشی داریم ولی وقتی میگه نامه چرا نه حالا اون نمیدونه ولی برا اینکه پول پست ندم خودم میبرمش 

خسیس😂

خوباشه شماره کارت میدم واریز کن البته اگه دختری نه سرم میره اونوقت پاش اصلا به درک همون شماره کارت میدم خیلی ممنون به خدا داری نجاتم میدی 😂😂😘😘😘😘😘😘😍