2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسراتونو بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اثر انگشت جفتمونه.واسه منم رمزشو بلده ما سرک‌نمیکشیم جفتمون به هم اعتماد داریم خیلی وقتا شده من برداشتم گوشیشو کار داشتم همونجوری یه نگاهیم به تلگرام یا واتساپشم انداختم.درکل چک کردن نه.چون اهل این چیزا نیست نه اون نه‌من

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

رمز گوشی همو میدونیم

ولی من جز واسه کاری

مثلا میخوام از حسابش شارژ بگیرم و اون تو اشپزخونه یا جایهه

گوشیشو برمیدارم

اونم مثلا گوشیش دم دست نیست میخواد یچی سرچ کنه

کلا واسه هم محدود نمیکنیم گوشی هامونو

اون که بهم میگه هروقت خواستی بردار توشو بگرد

منم واسم مهم نیست گوشیمو برداره

بله هر دو رمز همو میدونیم چون چیز مخفی نداریم از هم اصلا، رمز کارتای همو داریم رمز دومم نچداریم چون معتقدیم پول مال هر دومونه درسته که اون کار میکنه، شک المی خوره جونه عزیزم مگه شک داری یهش ؟؟ من نگفتم بهش خود همه رو داد بهم منم بهش دادم الان چهار ساله ازدواج کردیم از روز اول همین بودیم

کلا روانشناسا میگن که درعین حال که نباید بین زن و مرد رمزی باشه که ندونن

از طرفی گیر دادن و سرک کشیدن هم خوب نیست

میگن که اینکه رمز بزاریم و طرف ندونه ارامش قلب رو از بین میبره و بی اعتمادی میاره

بله هر دو رمز همو میدونیم چون چیز مخفی نداریم از هم اصلا، رمز کارتای همو داریم رمز دومم نچداریم چون ...

تو عقد دوتا از شمارهاشو بهم نداد خودم به زور گرفتم.

گوشیشم رمز داره همه برنامه هاش.

اره شک دارم گاهی

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
کلا روانشناسا میگن که درعین حال که نباید بین زن و مرد رمزی باشه که ندونن از طرفی گیر دادن و سرک کشی ...

دقیقا وضعیت منه

من همه چی رو نگاه میکنم البته قصدم چک کردن نیست

من به شوهرم خیلیییی اعتماد دارم خیلی اصلا اهل این برنامه ها نیس ولی ی پسر عمه داره اصلا ازش خوشم نمیاد رفتم بلاکش کردم اون نمیدونه😂😂

نه نداریم ما.بیخیال خواهر ادم بخواد هرز بپره راهشو پیدا میکنه رمز دونستن ندونستن تاثیری نداره الکی ا ...

نمیدونم والا ادم حساس میشه