2777
2789

اگر روانشناس بشید دیگه چی میگید؟ 

به خاطر همین هست که یک عده از همکاران نمی تونند با مراجعین همدلی کنند و بعد کار ما رو هم زیر سوال می برند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا بذار یک چیزی بگم، من هر وقت مشکلات مراجعینم باور نکردم و درک شون نکردم خدا گذاشت تو کاسم 😅🤧🤕

بعدش گفتم خدایا غلط کردم و رفتم همدلی رو یاد گرفتم 😅🤕

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

حالا بذار یک چیزی بگم، من هر وقت مشکلات مراجعینم باور نکردم و درک شون نکردم خدا گذاشت تو کاسم 😅🤧🤕 ...

الان ما هم باید با خیال پردازی یک عده کاربر همدلی کنیم ؟!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالا بذار یک چیزی بگم، من هر وقت مشکلات مراجعینم باور نکردم و درک شون نکردم خدا گذاشت تو کاسم 😅🤧🤕 ...

نه بحث اینا نیست

شما ببین یکی دنبال یه رابطه سمیه

یکی دنبال انتقامه

بعدی کمک میخواد نظر میدی حرف خودشو میزنه دنبال ۴ نفره تاییدش کنن

پر از تنافضه تاپیکاشون

الان ما هم باید با خیال پردازی یک عده کاربر همدلی کنیم ؟!

معلوم نیست خیال پردازی باشه عزیز دلم 

اکثرمون اینستا هم پیج داریم بنظرم بار روانی محیطی که توش هستیم ما رو تو همون مسیر حرکت میده مثلا اینستا به تقلید از یک عده بلاگر که ممکن با اغراق زیاد از خوشبختی به نمایش میزارن! به زور هم شده ادا خوشبخت رو در میاری 😅 حتی یک عده که پول زیر زبونشون مزه کرده از درد و رنج هم بلدن چطوری پول در بیارن و جذب مخاطب کنن ( یک مورد دیدم همسرش برق گرفته بود و رو به مرگ از خودش لایو میذاشت در حال گریه و ...🤦 بنده خدا آخر هم فوت شد ) 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦