2777
2789
پریود نیستی ،منم گاهی خوب میخابم گاهی خوابم بهم میخوره ،بیشتر تو پریودی بهم میخوره،

نه. اونم بهمش میزنه ولی الان مشکلم ریشه دار شده. تقریبا از پاییز پارسال خوابم بهم ریخته.

گاهی سه چهار شب متوالی اصلا نمیخوابم. حتی دیازپامم اثر نداره. آزمایشات قبلیم مشکلی نداشت ولی الان یه چکاپ کاملتر دادم امیدوارم مشخص و درمان بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انشاله ممنون از دعای خیرت ❤️

بچتون زردی داره ؟نگران نباش دخترمنم زردی داشت بستری کرده بودن دوشب وسه روز بیمارستان بودیم .ولی خوب شد خیلی سخت بود واقعا دخترمن که یکسره گریه میگرد تو دستگاه نمیموند فکرکن اونو میزاشتن تو دستگاه میگفتن همینجا بهش شیر بده ایستاده کمرخمیده بهش شیر میدادم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا توکل بخدا فقط دوست دارم زودتر پنج شنبه بیاد

زودی میاد

فقط تو این چن روز مونده سعی کن ذهنت رو آروم کنی  آرامش داشته باشی

همین

😊

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بچتون زردی داره ؟نگران نباش دخترمنم زردی داشت بستری کرده بودن دوشب وسه روز بیمارستان بودیم .ولی خوب ...

بله زردی داره

دکتر شیر خشک تجویز کرده هر سه چهار ساعت بهش میدن فقط قبلش منو صدا میکنن از شیر خودم بهش میدم بعد اونو میدن که سیر بشه بخوابه هی نخواد دربیاد

مساله م اینه که دیروز روز دوم بعد زایمانم بود هنوز به مراقبت و ساپورت روحی و جسمی نیاز دارم خودم 

انشاله زودتر بگذره

من نه ولی خواهرم خیلی داشت والحمدلله مشکلی پیش نیومد البته من هرروزشیاف پروژسترون استفاده میکنم چنده ...

منم نداشتم تازگیا شروع شده ۳۲هفته

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!