2777
2789
دستت درد نکنه..هزاران برابر انرژی مثبت و خوبیاش برگرده سمتت🖤

ممنون ..همچنین 🌹

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدم به خداست توکل به خودش ..مطمعنم امشب دیگ صدامو شنیده ۲ماهه دارم دعا میکنم کاردیگ ای درتوانم نیس ...

صلوات فرستادم برات ایشالا زودتر مشکلت حل شه عزیزم🥲❤️

اخه خیلی کوچولوعه دلم ریش میشه اونجوری میبینمش  خودمم درد دارم هنوز کمک میخوام از تخت بیام‌پای ...

خوب میشه عزیزم. نصف بیشتر بچه هایی که به دنیا میان اینجورین. نگران نباش. سعی کن استراحت کنی و به خودت فشار نیاری. انشالله فردا پس فردا با خیال رااااحت میرید خونه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
صلوات فرستادم برات ایشالا زودتر مشکلت حل شه عزیزم🥲❤️

مرسی عزیزم خداخیرت بده  ..ان شاالله 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
منم دیشب سه ساعت خوابیدم. صبحم باید برم سرکار. بی خوابیم داره تبدیل به یه مرض مزمن میشه... کلی آزمای ...

پریود نیستی ،منم گاهی خوب میخابم گاهی خوابم بهم میخوره ،بیشتر تو پریودی بهم میخوره،

روزای آخر بارداریمه،نمیتونم بخوابم،سنگین شدم و نفس کم میارم،هر مدلی دراز میکشم راحت نیستم و خوابم نم ...

دیه داره تموم میشه

فکر کن به اینکه چن روز دیگ فسقلت بغلته بسلامتی 

همه این درو حال بدیات قراره تموم شن  روزا و لحظات شیرینی رو بچشی

فقط صبر کن و تحمل،همه چی درست میش:")

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بی خیال بابا  چن سال بگذره متوجه میشی که چقد بیهوده استرس میدادی به خودت

آره میدونم میگذره ولی رسما ب فنا میرم تا بگذره

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
ایشالا نتیجه عالی باشه❤️

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوهه❤

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
دیه داره تموم میشه فکر کن به اینکه چن روز دیگ فسقلت بغلته بسلامتی  همه این درو حال بدیات ...

ایشالا

توکل بخدا

فقط دوست دارم زودتر پنج شنبه بیاد

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40