2777
2789

دخترا بچه نوپا فووق العاده شیطون دارم ک نمیشه ازش چشم بردارم ،باشگاه ک تو خوابم ببینم حتی تو خونه هم نمیتونم تمرین کنم یعنی ورزش هیچی🥺

۱۲ کیلو اضافه دارم از بعد زایمانم حاالم داره بهم میخوره 

شیرخشک میخوره میتونم رژیم بگیرم 

توروخدا فقط بگین چه غذاهای رژیمی میخوردین

یا دمنوش و نوشیدنی هایی ک سوخت و ساز میبره بالا 🙏🙏❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمنوش و نمیدونم پودر و اینارو ول کن منم شرایط شمارو دارم رژیم گرفتم دوماه خیییلی سخت بود الان اوکیم ۱۵کیلو کم کردم دیگه خودم اشتها ندارم ،نون برنج قندمصنوعی همه تعطیل فقط سبزیجات بعد گوشت وماهی و اینارو وارد کردم بدون نون و برنج 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
والامن چند یکماهه زنیان با قرص متفورمین میخورم 3کیلوکم کردم البته من سرخود خوردم شما باپزشک مشورت کن

قرص رو واسه لاغری خوردی؟منم قبلا میخوردم شدیدا ضعف میکردم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
قرص رو واسه لاغری خوردی؟منم قبلا میخوردم شدیدا ضعف میکردم

اره فقط برا لاغری استپ کرده بودم رو هفتاد هرچی زور میزدم کم نمیشدم الان ولی 3کیلو کم کردم خدارشکر 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره فقط برا لاغری استپ کرده بودم رو هفتاد هرچی زور میزدم کم نمیشدم الان ولی 3کیلو کم کردم خدارشکر&nb ...

قندت نمیوفته ؟منم تو فکرش بودم بخورم دوباره

قرصو نصف میکنم نصف نصف میخورم کاش بازم کم کنم شما قد وزنت چنده

۵۵شدم الان ۱۶۵قدمه

اگه شیرخودتو میخورد میشدی پوست واستخون.الان چنده قدو وزنت؟

عزیزم چهارماه شیرخودم خورد 

بعد زایمانم ۶۴ بودم و تو اون چهارماه ک شیر مادر خورد چون شیرم کم بود انقد خوردم خوردمممم ک شدم ۷۰ 😐

این واسه همه صدق نمیکنه بعضیا چاق میشن 

الان ۷۰ کیلو با ۱۵۸ سانت قد 😭