2777
2789
چم  یهو گفت مشکلی برام پیش اومده شاید مثل قبل نتونم باهات صحبت کنم درکم کن و فلان  ک الا ...

شاید مشکل جدیه درگیره 

دیروز چ پیامی داد

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
نه عزیزم بایدی نیست مثلا ۵ یا ۶ میخوابم ۷ تا ۱۰ صبح هم بیدار میشم منظورم ساعتش بستگی ب شرایطم دار ...

اینجوری ک خیلی کمه  فقط دو سه ساعت عجیبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چم  یهو گفت مشکلی برام پیش اومده شاید مثل قبل نتونم باهات صحبت کنم درکم کن و فلان  ک الا ...

کم کم سعی کن فراموشش کنی :)

سخته ولی شدنیه

برای من شد

بهش گاهی فکر میکنما ولی از قلبم اومده بیرون

دلم براش تنگ نمیشه

رابطه های اینجوری فقط عذاب داره و بس

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اینجوری ک خیلی کمه  فقط دو سه ساعت عجیبه

ارامش شبو خیلی دوست دارم:)

البته گاهی اوقات عصر هم میخوابم

گاهی ام ک تایم خواب ندارم قهوه میخورم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حالمو پرسید بعد گفت فکرنکنی توفکرت نیستم و همین 

پس حتما به فکرته صبر داشته باش توام گاهی حالشو بپرس بگو امیداورم مشکلت زود زود حل شه و فلان دلداری و اینا 

کم کم سعی کن فراموشش کنی :) سخته ولی شدنیه برای من شد بهش گاهی فکر میکنما ولی از قلبم اومده بیرون ...

دقیقا

حس میکنم نمیخواد ادامه بده 

اینجوری فقط دارم خودمو اذیت میکنم

همش با خودم میگم اگه نمیخواست ادامه بده میگفت حداقل نه اینکه بلاتکلیف منو ول کنه و بره 

یه بار حرف رفتنو زدم جوری جبهه گرفت دیگه چیزی نگفتم 

میگه درکم کن ک مشکل دارم نه اینکه بگی میزارم میرم

ارامش شبو خیلی دوست دارم:) البته گاهی اوقات عصر هم میخوابم گاهی ام ک تایم خواب ندارم قهوه میخورم&n ...

اره آرامش داره اما من از تاریکی میترسم 

فقط برام عجیب بود ک دو سه ساعت حداقل مثلا از زود بخوابی ی جوری از ساعت ۹ ینا بعد از اونور زود پاشی بخاطر اینکه شبو دوس داری 

دقیقا حس میکنم نمیخواد ادامه بده  اینجوری فقط دارم خودمو اذیت میکنم همش با خودم میگم اگه نمی ...

زیاد ذهنتو درگیرش نکن بابا بیخی 

پس حتما به فکرته صبر داشته باش توام گاهی حالشو بپرس بگو امیداورم مشکلت زود زود حل شه و فلان دلداری و ...

خیلیی باهاش صحبت کردم حتی بعضی روزا هیچ خبری ازش نداشتم متن عاشقانه و کلیپ و اینا براش میفرستادم ک به یادشم اما امشب یه چیزی دیدم و با خودم فکر کردم مگه میشه یه ادم انقد درگیر باشه اینستاگرام بره واتساپ بیاد انلاین شه پستای فالوراشو لایک کنه 

این وسط انگار من اولویت اخرم براش

اهمیتی ندارم

این منو ناراحتم میکنه

دقیقا حس میکنم نمیخواد ادامه بده  اینجوری فقط دارم خودمو اذیت میکنم همش با خودم میگم اگه نمی ...

من کاری به این موضوع و دوری موقتتون ندارم کلی گفتم عزیزم ♥️ این روابط همش غمه ، درده ...

قشنگه ها ولی زخمش بیشتره 

اره آرامش داره اما من از تاریکی میترسم  فقط برام عجیب بود ک دو سه ساعت حداقل مثلا از زود بخواب ...

یه موقع هایی انقد کمبود خواب حس میشه ک ۲۴ ساعت ولم کنن می‌خوابم 😂

من کاری به این موضوع و دوری موقتتون ندارم کلی گفتم عزیزم ♥️ این روابط همش غمه ، درده ... قشنگه ها و ...

درسته حرفت گلم

دقیقا به جز غم و غصش چیزی نصیب ما نشد🤚🏻🙂