2777
2789

من کلا خیلی شرم 

وقتی ۱۶ سالم بود کلش آف کلنز ریختم اون موقع رو بورس بود 

ی گروهی بود رفتم اونجا ی پسری بود به اسم سعید . این انقدرررر از سر و شلوغ بودن من خوشش اومد که حاضر بود مجازی بیاد الان با من دوست بشه ‌‌. منم بچه و شیطون قبول کردم . ولی اون ۲۴ سالش بود من ۱۶ 🤣🤣🤣 بعد اون تو دوبی شرکت داشت و پولدارررررر . من دختر معمولی .خلاصه دروغ گفتم که دانشجوام ۱۹ سالمه بعد آنقدر کش دادم که پاشد اومد ایران من و ببینه منم ترسیدم زدم بلاکش کردم ..الان که فکر میکنم واقعا گند زدم به بهت و اقبالم 😂😂😂😂

عزیزم اون دروغ گفته چقد زود باوری😂😂 دراصل تو خیالت اونو سرکار گذاشتی اونم تورو😂😂

نه خدایی راست می‌گفت تو اینستا پیجشو داشتم لعنتی سوار چه ماشینایی میشد وگرنه من الان نمیگفتن خاک بر سرم🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خدایی راست می‌گفت تو اینستا پیجشو داشتم لعنتی سوار چه ماشینایی میشد وگرنه من الان نمیگفتن خاک بر ...

عه واقعا؟دورازجونت حالاچراب خودت فوش میدی بازم میاد بهترازاون بعدش شاید پیج یکی دیگ روداده اینجوری میخوام قانعت کنم ب خودت فوش ندی😂😂😂😂

عه واقعا؟دورازجونت حالاچراب خودت فوش میدی بازم میاد بهترازاون بعدش شاید پیج یکی دیگ روداده اینجوری م ...

نمیتونم به خودم فوش ندم الان ۲۳ سالم شده دیگه هیچ وقت تکرار نشد 😂😂😂😂

با گوشیه این خواهرم،پیام دادم به گوشی اونیکی خواهرم از خودم غیبت کردم.میخواستم ببینم چی میگه

چیزای خوبی نگفت درسته؟🥴

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یکی از دوستامون پزشکه 

برای تخصص امتحان داده بود 

زنگ زدیم بهش صدامونو با لحجه غلیظ ترکی کردیم و بهش گفتیم رتبه شما فلان شده و باید برای طرح فلان جا برید 

بعد گفتیم خبر قطعی رو دوباره فردا بهت میدیم

نیم ساعت شایدم بیشتر مخشو کار گرفتیم 

بعد فردا بهش زنگ زدیم که ما بودیم 😁

بیچاره تا فردا مخش درگیر بود که این ترکه کیه دیگه زنگ زده بهم 🤣

ابجیم نامزد بود 

نامردش شماره منو نداشت 

با گوشی من و همکاری ابجیم پیام دادیم به نامزدش 😂 

یه سری اطلاعات هم دادیم از خودش و خانوادش که تحت نظره و اینا 

گوشیش رو خاموش کرد یه مدت 😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂