2777
2789
عنوان

دروغ گوهای بی حافظه

158 بازدید | 8 پست

مثل اسب دروغ میگن طرف تو تاپیک قبلیش که تا سه ساعت قبل بوده داره از بی خواستگاری و بی پولی زار می‌زده تو تاپیک جدیدش 4تا4تا خواستگار مولتی میلیاردر واسش میاد ،یا طرف تاپیک قبلیش مال دوروز پیش پشت کنکوری بوده امروز ترم چندم پزشکیه به شخصه معتقدم هیچ آدم خیلی موفقی اینجا نیست من خودم هروقت کارم گره بخوره و تنها باشم میام اینجا و رمانهای خیالی هیچ کدومتون رو باور نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کو کدوم کاربر؟

هر جا دیدی یکی چندین خواستگار میلیاردر داره یا خودش خیلی میلیاردره بدون دروغ میگه من چندتا دوست دارم پولدار معمولین نمی‌دونم نی نی سایت چیه اصن

اما من وکیل هم بشم میام اینجا

درحال خوندنم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
حالا کو تا وکیل بشی تازه اگه بخوای وکیل بشی نباید اینجا پرسه بزنی عزیزم اینجا فقط واسه وقت تلف کردنه

کوتاوکیل بشی چیه من ارشد میخوندم انصراف دادم انقدرم سنم کم نیس

عزیزدلم هرکسی اینجاهست صرفا همه وقتشو ک انلاین نیس

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.