2777
2789
عنوان

امکان پذیره؟؟؟؟؟؟

91 بازدید | 9 پست

دوستان به نظرتون امکان پذیره 

ضمن بارداری واسه استخدامی اموزش پرورش قبل عید قرار یرگزار بشه درس بخونم 

قصد بارداری دارم 

همچنین قصد مطالعه واسه ازمون 

کسی بوده تو بارداری درس خونده باشه مستمر؟؟؟؟؟

بستگی به ویارت و وضعیتت توی بارداری داره عزیزم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به ویارت و وضعیتت توی بارداری داره عزیزم 

چند ماه پیش باردار بودم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین ختم بارداری بهم دادن 

۱۰ هفته بودم افتضاح بود ویارم 

به نظرتون بارداری مجددم اینجوریم؟؟؟؟؟؟

چند ماه پیش باردار بودم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین ختم بارداری بهم دادن  ۱۰ هفته بودم افتضاح بو ...

بله عزیزم بارداری دیگه نمیشه پیش بینی کرد خودت میدونی اگه ویارت شدید یا حتی نسبتا شدید هم باشه ماه های اول مرتب ضعف و استفراغ و خواب آلودگی و بی‌حالی داری حتی امکان داره از درس خوندن و بوی دفتر و کتابم بدت بیاد علاوه بر اون گاهی اوقات توی بارداری اتفاقات دیگه ای مثل استراحت مطلق و... پیش میاد که اونم خودش یه مساله جدا گانه است درست فکراتو بکن ببین میتونی بارداری رو عقب بندازی بشین برای استخدامی بخون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله عزیزم بارداری دیگه نمیشه پیش بینی کرد خودت میدونی اگه ویارت شدید یا حتی نسبتا شدید هم باشه ماه ه ...

مرسی از راهنماییتون عزیزدلم 

اره باید بشینم اولویت بندی کنم 

احتمالا بارداریو عقب بندازم حداقل یک دور کامل بخونم 

بعد اجازه بارداری بدم 

اونجوری جنبه مروری داره واسم حتی ۱ ساعت تو روزم بخونم کافیه 

مرسی از راهنماییتون عزیزدلم  اره باید بشینم اولویت بندی کنم  احتمالا بارداریو عقب بندازم ...

آره اینطوری خیلی بهتره اولویت بندی کن با همسرت مشورت کن و یه تصمیم درست بگیر انشاالله موفق باشی 

فداتون بشم دوست عزیزم همچنین شماهم موفق باشید