2777
2789
عنوان

شوهرم از پیجش بلاکم کرده

225 بازدید | 8 پست

خانوما شوهرم یک پیج کاری داره که همیشه من با اون باهاش تبادل میکنم ولی تازگی تو گوشیش وقتی دستشه دیدم که یک پیج شخصی دیگه هم داره با اسم وفامیلش ایدیشو دیدم بعد رفتم تو اینستا هرچی سرچش کردم برام بالا نیومد..گفتم نکنه بلاکم کرده،دلیلی بغیر از این نداره اخه که پیجش نیاد بالا...

خلاصه حالم خیلی بد شد استرس گرفتم عصبی شدم خواستم بفهمم مگه تو این پیجش چه خبره که منو بلاک کرده.رفتم یک ایدی فیک ازاین دخی هاساختم و ایدیش برام اومد!درخواست فالو دادم کمتر از یک ساعت قبول کرد پست نداشت اصلا فالوینگاشم همه اقا بودن بغیر از یکی دوتا خانم.نمیدونم چرا منو بلاک کرده دوست ندارم بهش بگم فکر کنه بهش شک دارم چون دارم رابطمو ترمیم میکنم

خدایا آن ده که آن به 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهام سرموضوعی بحثتون شده؟یاقبلا خیانت کرده؟

اره مشکل باهم زیاد داشتیم کلا. قیلا سابقه چت با کسی رو داشته بهم گفت درحد مخ گیری بوده البته که خیانت حساب میشهکلا از اول گوشیش رمز داره واصلا دست من نیست بخاطر همین یکم شک دارم 

خدایا آن ده که آن به