سلام دوستان یک مشورت میخواستم ازتون به نظرتون ماشین های چینی بهتره یا ایرانی یا اگه اینجا کسی ماشین چینی داشته بگه چطور بوده و ایا خوبه یانه برای خرید میخوام چری تیگو۵بخرم یا ام وی ام ایکس۵۵یا یک ماشین چینی که به پولم بخوره به نظرتون کدوم بهتره ماشین خودم که دنا هست نگه دارم یا یکی از این ماشین ها رو بخرم نظرتون چیه لطفا کمکم کنید
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
فعلن هیچی نخر همشون ارزون میشن من خودم ماشین چینی دوست ندارم چرا به دلار هزینه کنم برا یه ماشین چینی که معلوم نیست پشتوانه تولید داشته باشه یا نه الان یه چراغ برلیانس ۲ ملیونه اگرم چینی خریدی از ایرانخودرو یا سایپا بگیر اصصصصلن سمت جک نرو هایما بین چینیا بد نیست
فعلن هیچی نخر همشون ارزون میشن من خودم ماشین چینی دوست ندارم چرا به دلار هزینه کنم برا یه ماشین چینی ...
اره هایما s7 میگن خیلی خوبه ولی من تا حالا تجربه نداشتم دو دلم که بخرم یانه ولی اگه واقعا ارزون شه صبر میکنم بعدن میخرم اخه همین شاسی بلد های چینی نسبتا قیمتش بهتره از ماشین های دیگه مگرنه شاسی بلد های دیگه گرونه نمیشه خرید