2777
2789
عنوان

خرید ماشین

329 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یک مشورت میخواستم ازتون به نظرتون ماشین های چینی بهتره یا ایرانی یا اگه اینجا کسی ماشین چینی داشته بگه چطور بوده و ایا خوبه یانه برای خرید میخوام چری تیگو۵بخرم یا ام وی ام ایکس۵۵یا یک ماشین چینی که به پولم بخوره به نظرتون کدوم بهتره ماشین خودم که دنا هست نگه دارم یا یکی از این ماشین ها رو بخرم نظرتون چیه لطفا کمکم کنید

چینی ها هم خوشگلن هم از ایرانی ها خیلی بهترن . امکاناتش هم بیشتره

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فعلن هیچی نخر همشون ارزون میشن من خودم ماشین چینی دوست ندارم چرا به دلار هزینه کنم برا یه ماشین چینی که معلوم نیست پشتوانه تولید داشته باشه یا نه الان یه چراغ برلیانس ۲ ملیونه اگرم چینی خریدی از ایرانخودرو یا سایپا بگیر اصصصصلن سمت جک نرو هایما بین چینیا بد نیست 

فعلن هیچی نخر همشون ارزون میشن من خودم ماشین چینی دوست ندارم چرا به دلار هزینه کنم برا یه ماشین چینی ...

اره هایما s7 میگن خیلی خوبه ولی من تا حالا تجربه نداشتم دو دلم که بخرم یانه ولی اگه واقعا ارزون شه صبر میکنم بعدن میخرم اخه همین شاسی بلد های چینی نسبتا قیمتش بهتره از ماشین های دیگه مگرنه شاسی بلد های دیگه گرونه نمیشه خرید 

فنی خوبه تا حالا تعمیر گاه نرفته جز برا چیزای مصرفی تو فامیل اس۳ و اس ۵ هم دارن راضین

خوبه پس اگه راضی هستی حله عزیزم چون میگن قطعاتش خراب شه خیلی گرونه حالا ماشین خودم رو بفروشم ببینم اگه پولم برسه یک اس۵میخرم ه

خیلی ممنونم عزیزم که کمکم کردی واقعا دو دل بودم ❤❤❤

خوبه پس اگه راضی هستی حله عزیزم چون میگن قطعاتش خراب شه خیلی گرونه حالا ماشین خودم رو بفروشم ببینم ا ...

انشالله به سلامتی عزیزم ولی اگه بتونی بفروشی و تا تثبیت قیمت ماشین صبر کنی خوبه

فیدیلیتی از اول سال تا الان کلی افت قیمت داشته همینطور بقیه ماشین‌ها

با ۷۰۰ میتونی الان یه اس ۳ کار کرده بگیری ولی صبر کنی بهتره

انشالله به سلامتی عزیزم ولی اگه بتونی بفروشی و تا تثبیت قیمت ماشین صبر کنی خوبه فیدیلیتی از اول سال ...

اره عزیزم حرفت درسته همین کارو میکنم الان ماشین رو میفروشم فوقش تا یک ماه بدون وسیله میمونم ولی اگه ماشین ارزون شه ارزش داره خدا کنه همش ارزون شه عزیزم واز نره بالا فعلا صبر میکنم خیلی ممنونم عزیزم راهنمایم کردی واقعا نمیدونستم چیکار کنم ❤❤❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز