2777
2789

منم. خییلی خییییییییییییلی دلم میخواد. ولی فعلا نمیتونم برم.

به نظر من توی این لحظه، آره. ارزشش رو داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دلم مشهد میخواد کربلا میخواد پول دارم پاسپورت دارم ولی خانواده نمیذارن برم😭دلم خیلی گرفته زیارتگاه میبینم اشکم میریزه

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

وقتی بتونی بری بخاطر پول عقب ننداز منم بودم شاید میفروختم میرفتم

من حتی میخواستم یه روزه با هواپیما برم مشهد بیام ولی اخرش ترسیدم پول برام مهم نیس فقط برم تنها باشم همه پول طلامو میدم فقط برم یه هفته بمونم بیام همین ولی بازم نمیشه😭

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
کاروان شده ۲و ۷۰۰

به نظرم اگه میتونی یه جوری جورش کن برو. من فعلا نمیتونم جایی برم. به محض اینکه بشه شده صبح با هواپیما میرم غروب برمیگردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مگه مشهد رفتن چقد پول میخواد 

من با ۸۰۰ تومن تنهایی رفتم ،با قطار اتوبوسی ۷۰۰ پول بلیت رفتو برگشت دادم،دو شبم حرم موندم ،زیارت کردم برگشتم

البته چون تنها و برای نیت خاصی رفتم ابنجوری سفر کردم