2777
2789
عنوان

شما ام میرید داخل نی نی سایت من

129 بازدید | 15 پست

نحوه چیدمان  و مدلش تغییر کرده؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من هیچی رو نمایش نمیده

صفحه سیاه؟؟؟

واسه من مدلش عوض شده. ولی کار نمیکنه 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره بابا من اعلاناتمو باز میکنم میره تو تبلیغات

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من وقتی می‌خوام اعلانمو ببینم 

گاهی وقتا صفحه اون قسمت با قبلا فرق می‌کنه ... 

یجور دیگ میشه کلا 

باید یکم بیام پایین تر بعد میتونم ببینم کی لایک یا ریپلای کرده ...

سلام فرفرری جان  چه می کنی با اضافه وزن؟ من مصمم هستم که این 5 کیلو رو کم کنم اما آرام آرام

سلام عزیزم

شما ۵ کیلو من ۱۰  ۱۵ کیلو🤭🤭

موفق باشی عزیزم

به نطرمبازم برو با سمیرا کم کن

اراده میده بهت

من وقتی می‌خوام اعلانمو ببینم  گاهی وقتا صفحه اون قسمت با قبلا فرق می‌کنه ...  یجور دیگ ...

واسه من اصلا لایک و ریپلای مشخص نمیشه. خودم باید هی تو تاپیکایی که نظر دادم بگردم.ببینم کسی چیزی برام نوشته یا ن😒😒😏😏

اره بابا من اعلاناتمو باز میکنم میره تو تبلیغات

میره کانال دو؟؟😄😄😄

من وقتی می‌خوام اعلانمو ببینم  گاهی وقتا صفحه اون قسمت با قبلا فرق می‌کنه ...  یجور دیگ ...

مرسی که کفتی

الان رفتم خیلی پایینتر دیدم اونجا نوشته ریپلای و لایکو.

ممنون گلی