بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روغن ارگان خوب خیلی خوبه من امتحان کردم جواب گرفتم موهامو بلند کرد موخوره هارم کم کرد
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
چجوری استفاده میکنی قبل حمام یا بعد من تا میخرم زود تموم میشه چون حجم موهام زیاده گرون هم هست ...
من یدونه خریدم ۱۷۰ یا ۱۸۰ اینا ۶ ماهه دارمش موهام تا کمرمه
خیلی نباید بزنی که ه
حجم و کیفیتشم خوبه
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
چجوری استفاده میکنی قبل حمام یا بعد من تا میخرم زود تموم میشه چون حجم موهام زیاده گرون هم هست ...
بعد از حمام وقتی موها خیسه