2789

ماست و دوغ باید خورد

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

دوغ

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست بخور ب حدی سرده ک از حساب خارجه

تندی فلفل رو همه از بین میبره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

وای من نمیتونستم کسایی که غذای تند تند میخورن یا فلفل تند حالت تهوع میگیرن چون تاحالا پیش نیومده بود 

یه بار یه فلفل بزرگ و تند خوردم 

با چشام مرگو دیدم 

احساس کردم معدم داره میاد تو دهنم😑💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اگه آب بخورم روش چی؟؟ بالا میارم ؟؟

نمیدونم والا 

حال ادم بد میشه اب میخوره که بدتره 

وای من نمیتونستم کسایی که غذای تند تند میخورن یا فلفل تند حالت تهوع میگیرن چون تاحالا پیش نیومده بود ...

من نودل کره ای خیلی تند با دوستام امتحانی گرفتیم خوردیم هممون داریم میترکیم واقعا غذای خارجیا به ما نمیسازه😐

من نودل کره ای خیلی تند با دوستام امتحانی گرفتیم خوردیم هممون داریم میترکیم واقعا غذای خارجیا به ما ...

یه ماست بخوری حله

اها مرسی من معدم داره اذیت میشه تا دهنم

ماست و شیر تنها چیزی ک اثر فلفل رو روی زبون خنثی میکنه من برنامه علمیش رو دیدم... مولکول های فلفل رو مولکول اب غلبه میکنن ولی روی لبنیات حریف نمیشن و لبنیات خنثی میکندشون

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
برای معدم هم خوبه؟؟

اره چیزی نمیشه 

من همیشه با غذای تند ماست میخورم 

چیزیمم نشده 

اره چیزی نمیشه  من همیشه با غذای تند ماست میخورم  چیزیمم نشده

اها مرسی الان ماست خوردم آب بخورم الان طوریم نمیشه ؟؟

من یخورده زیادی نگران خودم هستم چون معدم حساسه حتا مطمئن باشمم بازم شک دارم تهش😁