2777
2789
عنوان

طبقه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای بچه طبقه اول بهتره ولی مهم اینه آسانسور برای همه ی طبقات از واحد شما نباشه یعنی ورودی ساختمان ا ...

نه از تو لابی هست ورودی آسانسور کلا انگار طبقه سه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بستگی به ساختمونتون داره که جلوش بازه یا نه  بره ما خوبه تقریبا تا ساعت ۴ احتیاجی نیست چراغ رو ...

نه کلا پنجره است نورش خوبه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس خوبه.مبارک باشه.

قربونت البته مستاجری نه خرید 😅

ما ک راضی هستیم از طبقه اول بودن. حالا باز سلیقه ها متفاوته

من دوران مجردی کلا خونه مون ویلایی بود و طبقه اول بعد ازدواج از طبقه دو تا پنج بودیم اولین باره میخوایم بریم یک گفتم باز مشورت کنم

پس خوبه مشکلی نداره موقع جابه جایی هم راحت ترین طبقه اول

واقعا این خونه اومدیم طبقه پنج بود طفلکی کارگرها اینقدر سختشون بود وسیله آوردن بالا مدیر ساختمون بی انصاف آسانسور رو خاموش کرد حداقل برای پایین رفتن از پله نرن 

انشالله اجاقش خوب باشه  صاحب خونه بشید

الهی آمین چقدر دعاتون به دلم نشست اصلا اشکم دراومد ❤️

من دوم بودم قبلا خوب بود بنظرم،اولی ها چون راهرو پرتردده هم دائما کثیف میشه هم سروصدا زیاده (یهو یکی صحبت کنان وارد میشه،تعمیراتی باشه جلو در آولیا اذیتن از سروصدا)،مخصوصا اگر فرهنگ درو آروم بستن نداشته باشن😑

ولی مزیتش اینه آسانسور نیاز نداری هیچوقت

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
همسایه بی وجدان صدای سقف صدای یورتمه رفتن تو راه پله مشگل فاضلاب

انشالله یک خونه بهتر براتون خدا قسمت کرده باشه و راحت شده باشید❤️

من دوم بودم قبلا خوب بود بنظرم،اولی ها چون راهرو پرتردده هم دائما کثیف میشه هم سروصدا زیاده (یهو یکی ...

نه این خونه آسانسور داره کسی از پله رفت و آمد نمیکنه 

واقعا این خونه اومدیم طبقه پنج بود طفلکی کارگرها اینقدر سختشون بود وسیله آوردن بالا مدیر ساختمون بی ...

مدیر ساختمون حق داره اگه آسانسور خراب بشه هزینه بالایی داره ولی در کل برای طبقه ۵باید امتیاز ویژه در نظر گرفت و مثلا برای حمل با آسانسور مبلغ تعیین کرد چون واقعا سخته برای اون بنده خداها حمل یکسری وسایل با پله برج ها خوبه که آسانسور حمل بار دارن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم