2777
2789
عنوان

طبقه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 45 پست
طبقه اول خوب نیست چون زیرش پارکینگه زمستون سرده تابستون جهنم

این انگار طبقه سوم هست از لحاظ ارتفاع و بالای لابی هست زیرش پارکینگ نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مزایا و معایبش رو میگید؟ 

خوبیش اینه آفتاب زیاد رو سقف نیست. خونه زود خنک میشه. بچه ها هر چی دوست دارن بدوبدو میکنن. اگ آسانسور خراب باشه پله ها کم هستن. بديش فقط اگ از بالا چیزی خراب بشه باید ما هم با اونا زجر بکشیم مثلا سرویس اونا خراب میشه آب میده زود میده ب سرویس ما.البته در کل ما همسایه های خوبی داریم هیچ مزاحمتی ک جز معایب حساب کنم پیش نیومده ک بگم ما طبقه پایین هستیم بد شده برامون

اره خوبه  لااقل کسی زیر پاتون نیست ‌‌که دائم غر بزنه

دقیقا یکی از عوامل انتخابش همینه خسته شدم از بس به خاطر حتی راه رفتن عادی به پسرم گفتم مردم اذیت میشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه زیرش پارکنیک هست ما الان نشستیم خوبه همه چی.

یک طبقه پارکینگ یک طبقه لابی و مشاعات که داره

برای بچه طبقه اول بهتره ولی مهم اینه آسانسور برای همه ی طبقات از واحد شما نباشه یعنی ورودی ساختمان از طبقه اول نباشه که پاگرد همیشه شلوغ باشه

زیر پارکینگ باشه سروصدا هست صدای باز و بسته شدن در ورودی هست 

از لحاظ دزد هم طبقه فرقی نداره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ما طبقه اولیم  من دوست دارم و مشکلی نداریم خداروشکر  البته بستگی به نورگیری و... هم داره ...

نورش خوبه

الان طبقه پنجم هستیم البته اما آدم مستاجر آخه این همه ببره وسیله بیاره سخته 

نور کمتر  امنیت کمتر پرده رو بکشی کنار معمولا همه از بیرون طبقتو  میبینن سرمای سقف پارک ...

نه خونه روبروش کسی نیست که دید داشته باشه

خاله من طبقه اول میشینه،زیرش پارکینگه.زمستونا انگار تو قطبن.

نه این با پارکینگ حداقل ۶ متر اختلاف سطح داره

خوبیش اینه آفتاب زیاد رو سقف نیست. خونه زود خنک میشه. بچه ها هر چی دوست دارن بدوبدو میکنن. اگ آسانسو ...

نه اینجا نوساز هست فعلا به یک سری مشکلات نمیخوره احتمالا

نورش خوبه  الان طبقه پنجم هستیم البته اما آدم مستاجر آخه این همه ببره وسیله بیاره سخته

بستگی به ساختمونتون داره که جلوش بازه یا نه 

بره ما خوبه تقریبا تا ساعت ۴ احتیاجی نیست چراغ روشن کنم 

بهترین خوبیش اینه که زیرتون کسی نیست راحت هرکاری خواستی میکنی من خیلی ورزش میکنم خونه مامانم اینا ط دومه یه بار همستیه اومد بالا🤣

ولی خونه خودم راحتم دیگه 

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤