2777
2789
عنوان

همسفر بد

398 بازدید | 10 پست

تا حالا مسافرت با خانواده ایی رفتید که اذیت شدید و گفتید آخرین باره هست باهاشون میریم؟

من الان مسافرتم بعد همسفرمون گوه ترین هستن بچه کوچیک دارن فقط گریه میکنه خانوادشم نفهمن نمیدونم این ۴ روز چطور بگذرونم

چون بلیط برگشت هواپیما گرفتیم نمیتونیم همینطور برگردیم باید صبر کنیم وگرنه اگه ماشین داشتیم من گاز میدادم میومدم😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز همسفر بد ندیدی تاحالا که اینطور میگی .

ما ی بار داشتیم میرفتیم مشهد .رفتیم خونه مادربزرگم خدافظی .پدرم الکی ی تعارف زد خالم همراهمون اومد با کمال پرویی .خلاصه جوری رفتار میکرد انگار اون مارو اورده سفر 😂😂

....

من از تفریح رفتنهای خانواده همسرم متوجه شدم بد مسافرت باید باشن بعد 8 سال هنوز زیر بار مسافرت رفتن باهاشون نرفتم 

توی یه تفریح یه روزه اینقدر چسان فسان و ادا دارن وای به حال مسافرت . مادرشوهرمم که تو تفریح فقط ک و ن میزنه یه جا همش دستور میده فلانی اونو بیار اینو ببر این کار کن در آخر موقع رفتن  میگه وای خسته شدم دست و پام جون نداره دیگه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
یعنی منت میزاشت؟؟؟

نه بابا هی میگفت وایسین برم دستشویی .هی کمرم درد گرفت وایسین ی پیاده شم دور بزنم 

بیاین بریم فلان پاساژ 

بریم فلان رستوران

الان نریم حرم 

هیچی دیگه اومد خورد و رفت هزار تومنم خرج نکرد 

ی بارم همراهمون اومد تهران عروسی دختر خالم .هزار تومن کادو نداد

موقع برگشت گفت من که هیچی کادو ندادم اومدم خوردم فقط

گقتم پس برای چی اومدی؟اومدی جای منو تنگ کنی ؟

قهر کرده بود میگفت وسط جاده پیادم کنین.پدرمم تهران پارس نگه داشت خودش اومد.پدرم اینقد ناراحت شد از این کارش که هیچی هدیه نداد

....
من اصلا با کسی که بچه کوچیک داره سفر نمیرم خیلی سخته دیگه بقیه اخلاقا رو نمیتونم حدس بزنم ولی همین ک ...

خوب کاری میکنی بچشون اگه یه کوچولو باهاش لج بشه از شب تا صب گریه میکنه الان رفتن یه واحد دیگه گرفتن بهشون گفتیم خسته شدیم سردرد گرفتیم از صداش تا ۴ روز دیگه فکر کنم خودکشی میکنم😑😐

اشتباه با اینجور آدما زفت بیرون فقط اعصاب خورد کنن

خودش میاد.اونشب به پدرم گفتم بریم ساندویچی میگفت ایش من بدم میاد .گفتم خانوادگی منظورمه .

اینقد بدم میاد ازش متنفرم 🤯

....
خودش میاد.اونشب به پدرم گفتم بریم ساندویچی میگفت ایش من بدم میاد .گفتم خانوادگی منظورمه . اینقد بدم ...

تو فامیلا ما هم اینجور هست عادیه دیگه باید اهمیت نداد