2777
2789
عنوان

کاهش وزن..پایان هفته اول

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم خوبین؟ من 76.5شدم     ورزشمو میرم ولی رژیم نداشتم دنبال انگیزه ام حالم بده د ...

سلام عزیزم.

چرا رژیم نداری؟ من گاهی رژیمم رو میشکنم اما باز هم شروع می کنم.

به حس خوب بعد کاهش وزن فکر کن.

من با رژیم دکتر احمدی جلو میرم.خیلی خوبه.( حالا نگن داری تبلیغ میکنی)😶😑🤐

ورزش بدون رژیم فایده ای نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین 

باید به خودت برسی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
سلام عزیزم. چرا رژیم نداری؟ من گاهی رژیمم رو میشکنم اما باز هم شروع می کنم. به حس خوب بعد کاهش وزن ...

من یکسال عالی رژیم بودم نمیدونم چم شده الان ارادم صفره

حضوریه رژیمش ؟

خداجونم حافظ خونوادم باش

من یکسال عالی رژیم بودم نمیدونم چم شده الان ارادم صفره حضوریه رژیمش ؟

مجازی هم میده.

من اصفهانم شما کجایی؟

آره من خودمم اینطوریم ..اینقدر رژیم گرفتم و ول کردم..کبدم مشکل پیدا کرد

من خیلی وقته ورزش میکنم خیلی بهم روحیه میده  بعد سرکارمیرم که بچم کمتراذیت شه ولی لعنت به خود ...

پس سرکار هم میرید.

من وقتایی که سر کار میرم بهتر رژیمم رو رعابت می کنم 

چون سرم گرم کار هست

مجازی هم میده. من اصفهانم شما کجایی؟ آره من خودمم اینطوریم ..اینقدر رژیم گرفتم و ول کردم..کبدم مشک ...

من مشهدم

حالا استارتشوزدم ببینم میتون با کم خوری شام شروع کنم

دیروزوزنم76.7بود هرشنبه وزنمو میزارم ببینم میتونم ادامه بدم یانه

خداجونم حافظ خونوادم باش

پس سرکار هم میرید. من وقتایی که سر کار میرم بهتر رژیمم رو رعابت می کنم  چون سرم گرم کار هست

بله شاغلم

همون دیگه ظهرها اونقدر گرسنه میام خونه فقط میخام زودتر سیرشم....

خداجونم حافظ خونوادم باش

خب منم همینطور بودم. تا اینکه تو مدرسه یه میوه یا اجیل می بردم می خوردم. شما هم همینکارو کن.

اره حتما

میدونی بدیش اینه من خیلی ورزش میکنمفعالیتم زیاده ولی بخاطر زیا. خوردن وزنمم میره بالا

خداجونم حافظ خونوادم باش