2777
2789
عنوان

سوال

183 بازدید | 27 پست

کسی ک صبح تاشب چکتون کنه نزاره بیرون برین صبح تاشب تلفنتون چک کنه میشه باهاش زندگی کرد؟ علائم شخصی ک پارانویید داره چیه؟ 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه

بعد یه مدت شماهم مریض میشید

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

نه مسلما نمیشه زندگی کرد 

احتمالا همچین فردی تجربه تلخی داره یا چیزی رو دیده از فرد نزدیک زندگیش هر چند من قضاوت نمیکنم کسی رو

کاربر آقا هستم.بد برداشت نکنید از عضویتم

ی روز رفتم خونه داییم ما نامزدیم درحدصیغه محرمیت ابروموبرد چرارفتی اومد درخونه داییم اینا کفت بیابریم باتوپ پرر چراازخونه بیرون رفتم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻