2777
2789

خانما ما بع یع مشکلی خوردیم (حالا چیو برا چی ولش)

چن ماهه قهریم ‌.یع بزرگی با همسرم حرف زد

بعد گف ک شوهرت خیلی ناراحت بود چی بهش کردین؟

ایقد گریه  میکرد  ایقد اشک میریخت گف خیلی اذیت شدم 

قصدش جدایی و گف فایده ندارع و...

)من قصدم جداییی نیس اونه ک قهر کرده کوتاه نمیاد

بخدا ما اذیتشم نکردیم فقط یه اختلاف اومد ک بخدا حق با ما بود ولی به تفاهم نرسیدیم 

خیلیی سوالع برام چرا گریه کرد؟؟

اخه مرد مث زن نیس بتونع زودی اشکش بیاد 

ک بگم اره نقش بازی کرد 

ممکنه مظلوم نمایی کرده باشه با گریه الکی رو تظاهر 

تو فکرم چرا گریه کرد 

اصلا نمیدونم درگیر گریه اش شدم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چرا گریه کردی حالا یه بارم اون گریه کرده این به اون در

بعدم بله مردا رو نمیشه شناخت 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

خل شدم سر گریش 

شناختی رو مردا ندارم 

حالا زنا هر جی میشع  اشکشون میاد ولی مردا نه 

تنها جایی ک اشک مرد دیدم تو مراسمات و فوت عزیزان بوده

خیلی کنجکاوم گریه مردا بدونم سر چ چیزایی میاد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤