2777
2789
عنوان

آدم مزخرف

90 بازدید | 3 پست

از وقتی حس کردم برادر شوهرم داره خیانت می‌کنه 

زیاد بهش محل نمی‌دم چون از چشم افتاده 

اونم طرز برخورد منو دیده بی محلی می‌کنه 

حالا مادرشوهرم عمل کرده بود رفتم براش سوپ درست کردم انقدر خوشمزه شده بود که حد نداشت حتی بچه هاش انقدر خوردن مادرشوهرم تعریف می‌کرد 

حالا برادرشوهرم اومده سوپ میخوره بعد میگه اح اح بوی زهم میده (حالا تا ته خورده ها) منم گفتم چیزی ته بشقابت موند مگه؟

برگشته میگه من حالم بهم میخوره الان این چیزارو بخورم 

بعد زنش عین چی خورده هاا سوپ رو... ولی هی پوزخند میزد شوهرش اینارو می‌گفت

منم چن بار گفتم آخه ته بشقابت چیزی موند واس همون میگی

بنظرت با این آدم ابله چی‌کار کنم 

من واقعا خوشمزه پخته بودم همشون رو چششون گذاشتن این اعصاب منو بهم ریخت

(همسرمم نبود)

بیخیال

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان